Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήHOMEPAGE HOT POSTSΚλείνει στους Reds ο 18χρονος Mor Talla Ndiaye

Κλείνει στους Reds ο 18χρονος Mor Talla Ndiaye

Η Liverpool είναι έτοιμη να αποκτήσει άλλον έναν νεαρό κεντρικό αμυντικό, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από το να κάνει δικό της, τον 18χρονο Σενεγαλέζο, Mor Talla Ndiaye.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σενεγάλη, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από την ECHO, οι Reds είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ndiaye, ο οποίος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας του με την Amitie FC.

Ο ποδοσφαιριστής εντυπωσίασε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17 ετών, ξεκινώντας βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια και είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με μια μεταγραφή στη Liverpool.

Ο αριστεροπόδαρος Ndiaye προορίζεται για την U21 του Rob Page, με την μεταγραφή να μπορεί να ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς ο παίκτης έκλεισε τα 18 του χρόνια την Τρίτη.

Το πλάνο των Reds, σύμφωνα με την ECHO, είναι να παραχωρηθεί δανεικός ο Amara Nallo, μόλις ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ndiaye, καθώς και εκείνη του Ifeanyi Ndukwe, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί από την Austria Wien, αλλά δεν θα ενταχθεί στην ομάδα ως το καλοκαίρι.

RELATED ARTICLES

Σχετικά Άρθρα