Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προβληματίζει η πρόθεση του Endo να πάει στους Ολυμπιακούς αγώνες

Προβληματίζει η πρόθεση του Endo να πάει στους Ολυμπιακούς αγώνες

Ο Arne Slot στην πρώτη χρόνια ως προπονητής στην Liverpool μπορεί να χάσει έναν πολύ σημαντικό παίκτη από ένα μεγάλο μέρος της προετοιμασίας των Reds, καθώς ο Ιάπωνας αμυντικός μέσος Wataru Endo δήλωσε την επιθυμία του να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς αγώνες με την πατρίδα του

Εφόσον γίνει αυτό, ο Endo θα είναι ένας από τους 3 παίκτες που είναι μεγαλύτεροι από 23 καθώς μόνο τόσοι επιτρέπονται για κάθε χώρα. Οι Ολυμπιακοί αγώνες θα διεξαχθούν στο Παρίσι από τις 24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου πράγμα που σημάνει ότι ο Ιάπωνας θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Ο Endo σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε πως «Είμαι κάπως αγχωμένος για το τι πρόκειται να συμβεί, καθώς τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί. Η στάση μου όμως είναι ότι εάν με επιλέξουν θα πάω».

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να μην είναι διοργάνωση της FIFA η Liverpool μπορεί να απαγορεύσει στον Ιάπωνα και στην χώρα του την συμμετοχή του. Καταλαβαίνουμε όμως ότι εάν ο Ιάπωνας επιλεχθεί και θέλει να πάει, η Liverpool δεν θα σταθεί εμπόδιο. Μένει να δούμε εάν ο Endo επιλεχθεί τελικά από τον προπονητή του Go Oiwa ο οποίος θα ανακοινώσει την αποστολή σήμερα 3 Ιουλίου.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Endo εάν συμμετάσχει τελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι ο πρώτος Ιάπωνας που έχει πάρει μέρος σε 3 διαφορετικούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η συμμετοχή του Ιάπωνα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στην απόφαση με τον Mo Salah που η Αίγυπτος είναι επίσης πρόθυμη να τον συμπεριλάβει στις κλήσεις της. Ο Αιγύπτιους Star ο οποίος είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς του 2012 η Liverpool είχε σταθεί εμπόδιο στης συμμετοχή του στους πιο πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στην Ιαπωνία εν μέσο πανδημίας.

Ωστόσο με την επιθυμία της Αιγύπτου να συλλέξει τον Mo Salah και την πολύ πιθανή συμμετοχή του Endo, είναι δύσκολο για την Liverpool να επιτρέψει στον Endo και όχι στον Mo. Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες εξελίξεις και την αντιμετώπιση της ομάδας

Προβληματίζει η πρόθεση του Endo να πάει στους Ολυμπιακούς αγώνες
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com