Τη μεγάλη νίκη στο Brentford με 0-2 θα έπαιρνε σαν σήμερα το 2025 η Liverpool, με τον Darwin Nunez να σώζει τη παρτίδα στο τέλος.
Οι «Reds» ταξίδευαν στο Λονδίνο με σκοπό να διατηρήσουν τη διαφορά τους στη κορυφή του πίνακα, στον δρόμο για το 20ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.
Η εικόνα του αγώνα έδειξε τη θέληση αυτή, όμως η τύχη τους γύρισε τη πλάτη, ειδικά στο πρώτο μέρος, με αποκορύφωμα την οβίδα του Dominik Szoboszlai η οποία σταμάτησε στο δοκάρι.
Όσο το ματς πήγαινε προς το τέλος η Brentford έβρισκε περισσότερους χώρους και αν η μοίρα ήθελε οπωσδήποτε να παίξει άσχημο παιχνίδι στη Liverpool, θα μπορούσε να έχει γίνει και το 1-0. Αντ’ αυτού, ο Darwin Nunez πρόσθεσε ακόμα μία μεγάλη στιγμή στο κατάλογό του (μετά από τα παιχνίδια με Newcastle United και Nottingham Forest), αφού στις καθυστερήσεις εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Alexander-Arnold και δημιούργησε ένα χάος στην γωνία των οπαδών της Liverpool βρίσκοντας δίχτυα.
Αυτό δεν του έφτανε, όμως, αφού ένα λεπτό μετά οι «Reds» έφυγαν στη κόντρα και ο Ουρουγουανός τέλειωσε άψογα τη φάση για το 0-2. Το φοβερό και ενδεικτικό του πόσο των… άκρων ήταν ο Darwin Nunez, είναι πως μετά το 0-2 και ενώ είχε κάρτα από τον πανηγυρισμό του πρώτου του τέρματος (έβγαλε τη φανέλα), έκανε ένα πολύ δυνατό τάκλιν στο χώρο του κέντρου, με τον διαιτητή παραδόξως να του χαρίζει μια πολύ εύκολη δεύτερη κίτρινη.
Όπως και να έχει, η Liverpool πήρε μια σπουδαία – όπως πήγε το ματς – νίκη και συνέχισε ακάθεκτη τη πορεία της για τον τίτλο.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το υπ’ αριθμόν 6000 επίσημο παιχνίδι στην ιστορία της Liverpool.
Διαιτητής ήταν ο Andy Madley και το ματς παρακολούθησαν 17,215.
Παρακάτω τα στιγμιότυπα.



