Κυριακή, 12 Ιουλίου, 2026
ΑρχικήHOMEPAGE HOT POSTSΟι 15 παίκτες που αναμένονται στην πρώτη προπόνηση

Οι 15 παίκτες που αναμένονται στην πρώτη προπόνηση

Στις προπονήσεις επιστρέφει η Liverpool το πρωί της Τρίτης (14/7) στο AXA Training Centre, καθώς ξεκινάει η καλοκαιρινή της προετοιμασία στο AXA Training Centre.

Θα είναι η πρώτη προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Andoni Iraola, ο οποίος τη Δευτέρα θα παραχωρήσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους της ομάδας.

Ο Βάσκος τεχνικός αναμένει ένα γκρουπ 15 παικτών πρώτης ομάδας στην προπόνηση της Τρίτης, με τους υπόλοιπους να ενσωματώνονται αργότερα στην προετοιμασία, λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες.

Το παρών στην πρώτη προπόνηση θα δώσουν οι τρεις τερματοφύλακες Giorgi Mamardashvili, Freddie Woodman και Armin Pecsi.

Οι Jeremy Jacquet, Joe Gomez Milos Kerkez, Jeremie Frimpong και Κώστας Τσιμίκας θα επιστρέψουν επίσης στο Kirkby από την Τρίτη.

Ο Harvey Elliott προπονείται ήδη με την U21 και θα ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας από την Τρίτη και οι υπόλοιποι χαφ που θα πράξουν το ίδιο θα είναι οι: Dominik Szoboszlai, Curtis Jones, Trey Nyoni και James McConnell 

Τέλος, οι μοναδικοί επιθετικοί παίκτες της πρώτης ομάδας που θα τεθούν στη διάθεση του Iraola από το ξεκίνημα της προετοιμασίας θα είναι οι Federico Chiesa και Rio Ngumoha.

Στις πρώτες προπονήσεις θα λάβουν φυσικά μέρος και ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, όπως οι Mor Talla Ndiaye, Will Wright και Jayden Danns.

RELATED ARTICLES

Σχετικά Άρθρα