Τέταρτη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield τη Fulham το απόγευμα του Σαββάτου (12/9) στις 17:00 ώρα Ελλάδος.
Οι Reds προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ipswich και Atletico, σκοπεύοντας να πετύχουν την πρώτη τους φετινή εντός έδρας νίκη για το πρωτάθλημα.
Το σύνολο του Andoni Iraola την περασμένη Παρασκευή είχε περάσει με 0-2 από την έδρα της Ipswich, ενώ το βράδυ της Τετάρτης νίκησαν 2-1 με ανατροπή την Atletico.
Τώρα, η Liverpool ευελπιστεί να πάρει τρίποντο στο Anfield για την Premier League για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Απρίλιο.
Πώς θα αγωνιστεί η Liverpool
Ο Alisson Becker θα βρίσκεται ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Virgil van Dijk και Jeremy Jacquet αναμένεται να παραμείνουν στο κέντρο της άμυνας.
Ο Κώστας Τσιμίκας θα μπορούσε να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας και στο δεξί να επιστρέψει ο Jeremie Frimpong.
Ο Ryan Gravenberch είναι υποψήφιος για τη μεσαία γραμμή και θα τον πλαισιώσει ο Dominik Szoboszlai, με τον Florian Wirtz να βρίσκεται πιο μπροστά τους.
Στην κορυφή θα βρίσκεται ο Alexander Isak, προβάδισμα για αριστερό άκρο της επίθεσης έχει ο Rio Ngumoha και για το δεξί ο Victor Munoz.
Οι απουσίες της Liverpool
Για την ομάδα του Iraola εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Cody Gakpo.
Παράλληλα, οι Hugo Ekitike, Giovanni Leoni και Conor Bradley, ενώ knock out έχει τεθεί για τις επόμενες εβδομάδες και ο Federico Chiesa.
Η πλευρά της Fulham
Ένα νέο ξεκίνημα πραγματοποιεί η Fulham, καθώς δεν συνεχίζει με τον Marco Silva στην τεχνική της ηγεσία.
Οι Cottagers έχουν πλέον τον Alvaro Arbeloa στο τιμόνι τους και μετρούν τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Premier League.
Η Fulham έχει ηττηθεί στην έδρα της από Chelsea και Crystal Palace, ενώ γνώρισε και την εκτός έδρας ήττα από τη Sunderland.
Στο Anfield έρχεται για να πάρει τον πρώτο της φετινό βαθμό, χωρίς να έχει στη διάθεσή τον Cairney, ο οποίος αποτελεί και τη μοναδική της απουσία.
Ο διαιτητής και η τελευταία τους συνάντηση
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Tom Bramall και στο VAR θα βρίσκεται ο Tony Harrington.
Liverpool και Fulham συναντήθηκαν για τελευταία φορά τον περασμένο Απρίλιο στο Anfield, με τους Reds να επικρατούν με σκορ 2-0.



