Για το μέλλον του Alexis Mac Allister ρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο Andoni Iraola στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από το Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Ο διεθνής χαφ έχει συνδεθεί έντονα με μια μετακίνηση στη Real Madrid, όμως η Liverpool θα προσπαθήσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αφού ο Iraola τον έχει στα βασικά του πλάνα.
Η συνεργασία του Αργεντινού με τους Reds ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2028 και μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν συζητήσεις για την ανανέωσή της.
Ο Iraola δήλωσε σχετικά με το μέλλον του Mac Allister:
«Νομίζω ότι ο Alexis είναι ένας από τους καλύτερους σε αυτόν τον σύλλογο εδώ και χρόνια, δείτε το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι φυσιολογικό άλλοι σύλλογοι να θέλουν τους καλύτερους παίκτες.»
«Άλλοι σύλλογοι θέλουν τους καλούς μου παίκτες αλλά εγώ ψάχνω να αποκτήσω παίκτες και όχι να χάσω αυτούς που έχουμε εδώ».



