Οι Florian Wirtz και Virgil van Dijk σκόραραν με τις εθνικές τους ομάδες το βράδυ της Πέμπτης, ενώ οι Κώστας Τσιμίκας και Lewis Koumas ξεκίνησαν βασικοί.
Ελλάδα και Ολλανδία αναμετρήθηκαν στην Τούμπα για το Nations League και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2, παρότι η εθνική μας ομάδα βρισκόταν με 2-0 μπροστά στο ημίχρονο.
Τσιμίκας και van Dijk αγωνίστηκαν σε ολόκληρο το παιχνίδι, με τον δεύτερο μάλιστα να σκοράρει με κεφαλιά στο δεύτερο ημίχρονο, μειώνοντας σε 2-1.
Αλλαγή με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους πέρασε ο Ryan Gravenberch, ενώ ο Jeremie Frimpong δεν χρησιμοποιήθηκε.
Εντυπωσιακό γκολ σημείωσε ο Florian Wirtz, σφραγίζοντας τη νίκη της Γερμανίας επί της Σερβίας με σκορ 2-0, στο πρώτο τρίποντο του Jürgen Klopp με την εθνική ομάδα.
Βασικός ήταν και ο Lewis Koumas στη νίκη της Ουαλίας με 2-1 επί της Νορβηγίας, φτάνοντας κοντά στο γκολ και αφήνοντας πολύ θετικές με το ασταμάτητο pressing του στην αντίπαλη άμυνα.



