Τετάρτη, 25 Μαρτίου, 2026
ΑρχικήHOMEPAGE HOT POSTSΆρρωστος ο van Dijk - τραυματίας ο Bradley

Άρρωστος ο van Dijk – τραυματίας ο Bradley

Με δύο επιπλέον απουσίες παρατάχθηκε η Liverpool στα φιλικά παιχνίδια του Anfield κόντρα στην Athletic Bilbao, καθώς εκτός δράσης τέθηκε τόσο ο Virgil van Dijk, όσο και ο Conor Bradley.

Ο αρχηγός των Reds ταλαιπωρείται από μια ίωση και αναμένεται να είναι έτοιμος για το Community Shield της Κυριακής κόντρα στην Crystal Palace, ενώ ο Bradley είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση του Wembley.

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα αναφέρθηκε ο Arne Slot στις δηλώσεις του στο LFC TV πριν την σέντρα της πρώτης αναμέτρησης με την Athletic Bilbao.

Ο Slot σχετικά με τις απουσίες των Reds είπε:

«Σχεδόν όλοι τους είναι σε φόρμα ή παρέμειναν σε φόρμα. Δυστυχώς, ο Virgil είναι άρρωστος σήμερα. Μας λείπει ο Alisson. Ο Joe Gomez δεν είναι έτοιμος, ο Conor Bradley δεν είναι έτοιμος.»

«Αλλά μέχρι τώρα έχουμε παραμείνει σε φόρμα όπως θέλαμε και ήρθαν νέες μεταγραφές, οπότε προσαρμόστηκαν σε αυτό που θέλουμε. Ανυπομονούμε πρώτα απ’ όλα για σήμερα και μετά για τις επόμενες εβδομάδες.»

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν κάποιος από τους παίκτες που λείπουν θα χάσουν και το Community Shield:

«Ο Virgil κανονικά όχι, ο Joe Gomez και ο Conor Bradley, θα είναι δύσκολο (να προλάβουν).»

«Ο Alisson θα επιστρέψει εγκαίρως.» Είπε ο Ολλανδός τεχνικός.

RELATED ARTICLES

Σχετικά Άρθρα