Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Gakpo & Virgil η Ολλανδία προκρίθηκε και έκλεισε ραντεβού με την Αγγλία

Με Gakpo & Virgil η Ολλανδία προκρίθηκε και έκλεισε ραντεβού με την Αγγλία

Ξανά με μπροστάρη τον Cody Gakpo και με αρχηγό τον Virgil van Dijk, η Ολλανδία ολοκλήρωσε μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Τουρκία στο Βερολίνο και κερδίζοντας με σκορ 2-1 έκλεισε ραντεβού με την Αγγλία στα ημιτελικά του Euro.

Όλα έδειχναν πως ο αγώνας δεν εξελισσόταν καλά για τους Oranje, οι οποίοι έμειναν πίσω με 0-1 από το πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και πίεση, για να ισοφαρίσουν αρχικά με κεφαλιά του de Vrij στο 70ο λεπτό.

Στο 76’ έγινε η ολική ανατροπή από την Ολλανδία, έπειτα από σέντρα του Dumfries και αυτογκόλ του Muldur, με τον Cody Gakpo να έχει σημαντική συμμετοχή στη φάση και το γκολ να χρεώνεται αρχικά σε εκείνον, πριν κατοχυρωθεί οριστικά ως αυτογκόλ του 25χρονου Τούρκου.

Το 2-1 εν τέλει έμεινε ως το τέλος, παρά τις ευκαιρίες που είχαν οι Τούρκοι για την ισοφάριση, με το σύνολο του Ronald Koeman να παίρνει το εισιτήριο για τον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, το βράδυ της Τετάρτης στο Ντόρτμουντ.

Οι Virgil van Dijk και Cody Gakpo ξεκίνησαν και ολοκλήρωσαν τον αγώνα, με τον πρώτο να δέχεται κίτρινη στο 64’ και τον δεύτερο να έχει συμμετοχή στο 2-1, αλλά και καλή ευκαιρία στις τελευταίες στιγμές του αγώνα, ενώ ο Ryan Gravenberch έμεινε στον πάγκο.

Ο Cody Gakpo είχε συμμετοχή στο 2-1.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com