Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προτρέπει τον Kelleher να φύγει από την Liverpool ο Hallgrimsson

Προτρέπει τον Kelleher να φύγει από την Liverpool ο Hallgrimsson

Ο Caoimhin Kelleher παροτρύνεται να φύγει από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι σε αναζήτηση μιας θέσης βασικού, έχοντας ήδη παραδεχτεί την επιθυμία του να γίνει Νο 1.

Ο Kelleher έχει περάσει τέσσερις ολόκληρες σεζόν ως αναπληρωματικός του Alisson στη Liverpool και την τελευταία φορά απόλαυσε την πιο παραγωγική του σεζόν, καθώς έκανε 26 συμμετοχές. Όμως, κλείνοντας τα 26 του χρόνια τον Νοέμβριο, αυτή η αύξηση της ευθύνης έχει αυξήσει τη φιλοδοξία του τερματοφύλακα να αναδειχθεί ως Νο 1 – κάτι που, σύμφωνα με τα δικά του λόγια, θα μπορούσε να συμβεί «στη Liverpool ή κάπου αλλού».

Ο Ιρλανδός έχει παρουσιαστεί κανονικά για την προετοιμασία αυτόν τον μήνα, αν και ήταν αξιοσημείωτα απών από τα πλάνα των προπονήσεων στο AXA τόσο το Σάββατο όσο και την Τρίτη. Το αν αυτό υποδηλώνει μια επικείμενη μετακίνηση ή όχι μένει να το δούμε, αλλά ο Kelleher έχει πλέον ενημερωθεί από τον νέο προπονητή της εθνικής του ομάδας να εγκαταλείψει τον σύλλογο.

Ο Heimir Hallgrimsson ανέλαβε προπονητής της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας νωρίτερα τον Ιούλιο και αυτή την εβδομάδα ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι ο Kelleher πρέπει να φύγει από τη Liverpool.

«Φυσικά, ειδικά όταν έδειξε σε όλους ότι μπορεί να παίξει στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε στην Irish Mirror. «Θα ήταν κρίμα να μην παίζει τακτικά, αφού έχει ήδη δείξει σε όλους πόσο καλός είναι, το επίπεδο στο οποίο έπαιξε».

Αυτό θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση για τον Kelleher, ο οποίος βρέθηκε ήδη πίσω από τον γκολκίπερ της Southampton Gavin Bazunu υπό τον προηγούμενο προπονητή Stephen Kenny, κυρίως λόγω της έλλειψης λεπτών συμμετοχής σε επίπεδο συλλόγου.

Ο Bazunu έχασε τις αναμετρήσεις με την Ουγγαρία και την Πορτογαλία μετά τη λήξη της σεζόν, πράγμα που σημαίνει ότι το νούμερο 62 της Liverpool ξεκίνησε και στα δύο αυτά παιχνίδια και φαίνεται πιθανό ότι θα διατηρηθεί ως πρώτη επιλογή υπό τον Hallgrimsson.

Οι επιλογές του Kelleher στην αγορά μεταγραφών φαίνονται λίγες προς το παρόν, με έναν από τους πιο πολυαναφερόμενους μνηστήρες του, τη Nottingham Forest, να έχει πλέον υπογράψει νέο τερματοφύλακα. Ο Carlos Miguel ήρθε στη Forest από την Corinthians σε μια συμφωνία αξίας 3,4 εκατομμυρίων λιρών, με τον Βραζιλιάνο να αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα ως Νο 1.

Δεν έχουν αναφερθεί ακόμη άλλοι πιθανοί προορισμοί, αν και ο Kelleher είχε προσελκύσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Celtic, η Brighton και η Brentford.

Η Brighton έχει ήδη δύο καθιερωμένους τερματοφύλακες, τον Bart Verbruggen και τον Jason Steele, η Brentford έφερε τον Mark Flekken το περασμένο καλοκαίρι και η Celtic απέκτησε τον Viljami Sinisalo από την Aston Villa και είναι κοντά στην εξασφάλιση του Kasper Schmeichel με ελεύθερη μεταγραφή.

Η Liverpool δεν έχει αυτή τη στιγμή τον Alisson κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, καθώς παραμένει σε διακοπές, με τους νεαρούς Marcelo Pitaluga, Fabian Mrozek, Harvey Davies και Kornel Misciur να αποτελούν τον πυρήνα της ομάδας του Arne Slot. Μια ομάδα 27 παικτών εντοπίστηκε να εργάζεται στο AXA την Τρίτη!

Προτρέπει τον Kelleher να φύγει από την Liverpool ο Hallgrimsson

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com