Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Edwards έκανε άλλη μία «μετεγγραφή» για την FSG και τη Liverpool

Ο Edwards έκανε άλλη μία «μετεγγραφή» για την FSG και τη Liverpool

Ο διευθύνων σύμβουλος ποδοσφαίρου της FSG Michael Edwards, προχώρησε σε έναν ακόμη διορισμό στην ομάδα του στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της Liverpool μετά την αποχώρηση του Jurgen Klopp.

Από τότε που επέστρεψε στην FSG, ο πρώην αθλητικός διευθυντής Edwards έχει κάνει ένα σωρό διορισμούς που αφορούν τη Liverpool.

Η τελευταία νέα θέση που δημιουργείται είναι αυτή του Hans Leitert, ο οποίος θα γίνει επικεφαλής του παγκόσμιου τμήματος τερματοφυλάκων, σύμφωνα με τον Paul Joyce των Times.

Ο δημοσιογράφος έγραψε: «Ένα από τα πρώτα καθήκοντα του Leitert για την FSG θα είναι να εντοπίσει, να προσλάβει και να διορίσει έναν νέο προπονητή τερματοφυλάκων για τη Liverpool μετά την αποχώρηση του John Achterberg».

Ο Achterberg θα ακολουθήσει τον Steven Gerrard στην Al-Ettifaq μετά από 15 χρόνια στη Liverpool. Εν τω μεταξύ, ο βοηθός προπονητή τερματοφυλάκων Jack Robinson θα αποχωρήσει επίσης αυτό το καλοκαίρι.

Ωστόσο, ένας προπονητής που θα παραμείνει είναι ο θρυλικός Βραζιλιάνος τερματοφύλακας Claudio Taffarel, ο οποίος αποτελεί βασικό μέλος του προπονητικού επιτελείου από τον Νοέμβριο του 2021.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Alisson θεωρείται ότι είναι ευτυχής που θα συνεχίσει στο Anfield, αλλά ο Caoimhin Kelleher επανέλαβε πρόσφατα τη φιλοδοξία του να γίνει πρώτη επιλογή, είτε στη Liverpool είτε αλλού. Ο Adrian αναμένεται επίσης να φύγει αυτό το καλοκαίρι, έχοντας δηλώσει στη Movistar Plus+ ότι «θα ήθελε να επιστρέψει στη La Liga μετά από 11 σεζόν στην Premier League».

????Ποιος είναι ο Hans Leitert;

Στα 51 του χρόνια, ο Leitert διορίστηκε από τον Edwards, έχοντας εργαστεί ως ανεξάρτητος σύμβουλος τερματοφυλάκων της Liverpool τα τελευταία έξι χρόνια.

Από το 2005 έως το 2009, είχε εργαστεί ως προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας στον Παναθηναϊκό, τη Recreativo de Huelva και την Totttenham, προτού αναλάβει πιο υψηλόβαθμες θέσεις στην UEFA, τη FIFA και τη Red Bull Global Soccer.

Τον Φεβρουάριο του 2018, ο Klopp μίλησε για τον Αυστριακό λέγοντας ότι ο ρόλος του περιλαμβάνει «συμβουλές για το τμήμα σκάουτινγκ, τίποτα άλλο. Δεν είναι ότι παίρνει αποφάσεις, δεν μπορεί».

Ο Klopp είπε στη συνέχεια: «Για επικεφαλής του σκάουτινγκ, έχουμε άλλους ανθρώπους. Αλλά αυτός (ο Leitert) φέρνει όλες τις πληροφορίες που μπορεί να πάρει, αυτό είναι όλο.
Έχουμε ανθρώπους για τη Γερμανία, έχουμε ανθρώπους για την Αυστρία, έχουμε ανθρώπους για κάθε χώρα. Και έχουμε ανθρώπους για τα τερματοφυλάκια σε όλες αυτές τις χώρες – και ο Hans είναι αυτός ο τύπος».

Επίσης, ανάμεσα στα αξιοσημείωτα επιτεύγματα του Leitert είναι το γεγονός ότι έχει γράψει το βιβλίο Η τέχνη του γκολκίπερ ή οι επτά αρχές των δασκάλων.

Ο Edwards έκανε άλλη μία «μετεγγραφή» για την FSG και τη Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com