Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχωρεί από την Liverpool και ο John Achterberg

Αποχωρεί από την Liverpool και ο John Achterberg

Ο επικεφαλής προπονητής τερματοφυλάκων της Liverpool John Achterberg, θα κλείσει μια 15ετή παραμονή στον σύλλογο στο τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο του Ολλανδού λήγει αυτό το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν, έχει επιλέξει να αναλάβει μια νέα πρόκληση αλλού. Ο Achterberg πιστεύεται ότι έχει προσφορές από διάφορους συλλόγους, αν και προς το παρόν δεν είναι σαφές πού είναι πιθανό να καταλήξει. Τα νέα δίνουν στον νέο προπονητή Arne Slot, μια άλλη μεγάλη απόφαση να πάρει σχετικά με τη σύνθεση του επιτελείου του.

Η ομάδα του Slot αναμένεται επί του παρόντος να αποτελείται από τον βοηθό προπονητή Sipke Hulshoff, τον επικεφαλής απόδοσης Ruben Peeters και τον αναλυτή Etienne Reijnen. Μένει να δούμε τι σημαίνει η απόφαση του Achterberg για τους υπόλοιπους προπονητές τερματοφυλάκων της Liverpool, Jack Robinson και Claudio Taffarel.

Ο Achterberg είναι μέλος του επιτελείου της Liverpool από το 2009, όταν εντάχθηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Ακαδημία μετά το τέλος της καριέρας του στην Tranmere. Προήχθη γρήγορα στην πρώτη ομάδα και παρέμεινε εκεί παρά τις σωρεία αλλαγών στους managers, με τους Rafa Benitez, Roy Hodgson, Kenny Dalglish, Brendan Rodgers να ακολουθούνται από τον Jurgen Klopp.

Ο 52χρονος προήχθη πρόσφατα σε ρόλο επικεφαλής προπονητών τερματοφύλακων, με τους Jack Robinson και Claudio Taffarel να συνεργάζονται μαζί του. Υπήρχε μια προσδοκία μεταξύ των οπαδών ότι ο Achterberg θα ήταν ίσως ένα από τα λίγα υψηλού προφίλ στελέχη που θα επέλεγαν να μείνουν ως μέρος του προπονητικού επιτελείου του Slot.

Τώρα η Liverpool βρίσκεται στη θέση να αντικαταστήσει ένα αποδεδειγμένα ικανό στέλεχος, με όχι μόνο τεράστια εμπειρία και γνώση του τομέα του, αλλά και του ίδιου του συλλόγου.

Αποχωρεί από την Liverpool και ο John Achterberg

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com