Ο Giovanni van Bronckhorst, βοηθός του Arne Slot, ανέφερε στις τελευταίες του δηλώσεις πως στην παρούσα φάση είναι χαρούμενος στην Αγγλία με τη Liverpool, όμως δεν έκλεισε την πόρτα για μια μελλοντική επιστροφή στη Feyenoord.
Ο van Bronckhorst εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι στους Reds, αντικαθιστώντας τον John Heitinga, ο οποίος αποχώρησε για να αναλάβει τον Ajax, πριν συνεχίσει ως βοηθός του Thomas Frank στην Tottenham έως ότου απολυθεί ο Δανός.
Ο Ολλανδός δήλωσε σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής στη Feyenoord:
«Περνάω υπέροχα στη Liverpool. Είναι ένας φανταστικός σύλλογος. Θα δούμε τι φέρει το μέλλον. Η Feyenoord θα παραμείνει πάντα ξεχωριστή και συνδεδεμένη μαζί μου, αλλά αυτή τη στιγμή απλώς απολαμβάνω αυτό που κάνω στην Αγγλία και για το Foundation και αυτό είναι πολύ διαφορετικό», απάντησε αρχικά ο van Bronckhorst σύμφωνα με το 1908.nl.
«Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον».



