Σάββατο, 7 Μαρτίου, 2026
ΑρχικήHOMEPAGE HOT POSTSRobertson: «Εννέα χρόνια τώρα δίνω τα πάντα για τη Liverpool»

Robertson: «Εννέα χρόνια τώρα δίνω τα πάντα για τη Liverpool»

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του FA Cup με τη Wolves, Andy Robertson δήλωσε μεταξύ άλλων στο BBC πως εννέα χρόνια τα δίνει όλα με τη φανέλα της Liverpool.

Ο Σκωτσέζος διεθνής επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, καθώς είχε ένα γκολ και μία ασίστ εναντίον των Λύκων, ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Σχετικά με το αν είχε πράγματα να αποδείξει, είπε:

«Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω κάτι να αποδείξω με τη φανέλα της Liverpool. Νομίζω ότι οι οπαδοί ξέρουν ότι δίνω τα πάντα κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο και ελπίζω να το πιστεύουν. Το κάνω αυτό εδώ και εννέα χρόνια», τόνισε ο Robertson.

«Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, απλά θέλεις να το απολαύσεις. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, μου αρέσει να προπονούμαι με αυτά τα παιδιά, μου αρέσει να παίζω μαζί τους και όταν έχεις την ευκαιρία να μπεις στο γήπεδο, απλά θέλω να το αξιοποιήσω στο έπακρο και νομίζω ότι το έκανα σήμερα.»

Για τη θέση αναπληρωματικού που έχει φέτος

«Είναι αυτό που είναι. Ο Milos είναι ένας φανταστικός αριστερός μπακ, είχε μια απίστευτη σεζόν πέρυσι στην Bournemouth , χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί σε έναν μεγάλο σύλλογο, κάτι που κάνουν όλοι, αλλά ο σύλλογος πρέπει να προχωρήσει.»

«Τα παιδιά που είναι εδώ τόσο καιρό, δεν γινόμαστε νεότεροι! Είμαστε όλοι στα 30 μας τώρα και οι αντικαταστάτες πρέπει να έρθουν, το ξέρουμε αυτό. Αυτό θέλουμε για τον σύλλογο, θέλουμε να είναι φιλόδοξοι και να ανταγωνίζονται σε όλα τα μέτωπα. Πρέπει να το αποδεχτείς», εξήγησε ο Robertson. 

«Είχα ανταγωνισμό σε όλη μου την καριέρα και δεν είναι διαφορετικό αυτή τη σεζόν. Δεν έχω παίξει τόσα παιχνίδια όσα ίσως θα ήθελα, αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Όταν παίζεις, απλά πρέπει να πας και να το απολαύσεις και νομίζω ότι το έκανα απόψε.»

Για τη σημασία της νίκης πρόσθεσε

«Ξέρουμε ότι απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας την Τρίτη. Δεν ήταν η απόδοση που περιμένουμε από τους εαυτούς μας. Είναι πολύ σπάνιο να παίζεις με την ίδια ομάδα τρεις μέρες αργότερα, οπότε ήταν στο χέρι μας να το διορθώσουμε.»

«Το FA Cup είναι do or die, είσαι μέσα ή έξω και ευτυχώς είμαστε στα προημιτελικά.»

Όσο για το γκολ του:

«Δεν θα μπορούσα να το είχα σουτάρει πολύ καλύτερα, όχι! Είναι αρκετά σπάνιο, αλλά άνοιξε και ευτυχώς σούταρα καθαρά, τα περισσότερα σουτ μου, συνήθως πηγαίνουν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Χαίρομαι που κατάφερα να βάλω ένα γκολ».

RELATED ARTICLES

Σχετικά Άρθρα