Ο Ibrahima Konate χαρακτήρισε ως ξεκάθαρο το πέναλτι που έδωσε σε πρώτο χρόνο ο Maurizio Mariani υπέρ του Alexis Mac Allister στον αγώνα με την Paris Saint-Germain, πριν πάρει πίσω την απόφασή του, έπειτα από έλεγχο στο VAR, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Hugo Ekitike.
Ο Konate δήλωσε για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα:
«Σήμερα στο Anfield ξέραμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο απόψε. Ήταν λίγο άδικα [τα γκολ τους].»
«Πολλά πράγματα συνέβησαν και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Ο σημερινός αγώνας σήμαινε πολλά πράγματα, επειδή εναντίον της Paris Saint-Germain, η οποία είναι λίγο καλύτερη από την περασμένη σεζόν, για να κάνουμε μια τέτοια εμφάνιση πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό και να συνειδητοποιήσουμε πόσο καλοί μπορούμε να γίνουμε.»
«Είναι το ελάχιστο για τη Liverpool να παίξει στο Champions League. Μας απομένουν έξι παιχνίδια και πρέπει να τα δώσουμε όλα σε αυτά τα έξι παιχνίδια», είπε ο Konate.
«Για μένα ήταν ένα ξεκάθαρο πέναλτι. Ήμουν πίσω από τον διαιτητή. Αν είχαμε το πέναλτι και σκοράραμε, θα ήταν εντελώς διαφορετικά.»
Για τον τραυματισμό του συμπατριώτη του, Hugo Ekitike:
«Λυπάμαι πολύ γι’ αυτόν. Νομίζω ότι είναι άσχημα τα πράγματα. Δεν ξέρω. Του στέλνω τις προσευχές μου και όλα αυτά».



