Κανονικά θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο για την Κυριακή (13/7) φιλικό παιχνίδι της Liverpool με την Preston North End στο Deepdale.
Η διεξαγωγή του φιλικού αγώνα ήταν αμφίβολη μετά τον τραγικό θάνατο των Diogo Jota και Andre Silva την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο φαίνεται πως πάρθηκε απόφαση από όλες τις πλευρές να διεξαχθεί κανονικά το πρώτο φιλικό παιχνίδι των Reds.
Υπήρξαν σχετικές συζητήσεις με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, πριν παρθεί η οριστική απόφαση, όπως σημειώνεται στο Νησί.
Η Preston έχει ήδη κάνει τις προετοιμασίες για την αναμέτρηση και σκοπεύει να τιμήσει την μνήμη του Diogo Jota.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά από το LFC TV, καθώς και από το ITV στο Νησί.



