Τα ονόματα των Yan Diomande και Bradley Barcola βρίσκονται ψηλά στη λίστα της Liverpool για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης.
Οι Reds θα βγουν στην αγορά για να αποκτήσουν τουλάχιστον έναν εξτρέμ, μετά την αποχώρηση του Mo Salah, με τους Diomande και Barcola να είναι οι δύο πρώτοι στόχοι, όπως επιβεβαιώνει ο Paul Joyce.
Ο Diomande πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν με την RB Leipzig, η οποία τον κοστολογεί στα 85 εκατομμύρια λίρες.
Πρόκειται για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο πάντως θα μπορούσε να μειωθεί σημαντικά, αν οι Reds καταφέρουν να συμπεριλάβουν στη συμφωνία έμψυχα ανταλλάγματα, όπως είναι ο Harvey Elliott, για τον οποίον ενδιαφέρθηκε πέρυσι η γερμανική ομάδα.
Πέρυσι η RB Leipzig ήταν διατεθειμένη να προσφέρει μόνο 20 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσει τον Elliott, ο οποίος διανύει μια δύσκολη σεζόν στην Aston Villa και αναμένεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.
Η περίπτωση Barcola
Στη λίστα της Liverpool βρίσκεται πάντα και ο Γάλλος εξτρέμ της Paris Saint-Germain, Bradley Barcola, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει μέχρι στιγμής το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ευρώπης.
Ο διεθνής άσος δεν έχει μόνιμη θέση βασικού στα πλάνα του Luis Enrique και δεν αποκλείεται να εξετάσει τις επιλογές του μέσα στο καλοκαίρι.
Πρόκειται επίσης για μια δύσκολη και ακριβή περίπτωση, ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος πάντως είχε προταθεί στη Liverpool και το περασμένο καλοκαίρι.



