Ο Andoni Iraola παρατήρησε βελτίωση στην απόδοση του Florian Wirtz στο δεύτερο ημίχρονο της Κυριακάτικης αναμέτρησης κόντρα στη Bournemouth.
Ο Γερμανός επιθετικός μέσος δεν ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση με τους Cherries, όμως ανέβασε στροφές στην επανάληψη, βοηθώντας τους Reds να φύγουν με το διπλό με σκορ 0-1 από τη Νότια Ακτή.
«Συμφωνώ ότι ξεκίνησε νωχελικά το παιχνίδι. Στο πρώτο λεπτό μπήκαν με μεγάλη ένταση και εμείς δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι, ειδικά στις μονομαχίες στον χώρο του κέντρου. Μετά από εκείνο το αρχικό διάστημα, νομίζω ότι βελτιωθήκαμε», απάντησε ο Iraola στη συνέντευξη Τύπου, έπειτα από σχετική ερώτηση.
«Ο Florian συνέβαλε επίσης σε αυτή τη βελτίωση. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλύτερα, έβρισκε καλύτερους χώρους για να υποδεχτεί την μπάλα και να γυρίσει το σώμα του», πρόσθεσε στη συνέχεια ο προπονητής της Liverpool.
«Ίσως να μην βρήκαμε την τελική πάσα ή τη στιγμή για να σκοράρουμε, αλλά είμαι πολύ πιο ικανοποιημένος με την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο».



