Ο Andoni Iraola πήρε από τις πρώτες ημέρες του στη Liverpool την απόφαση παραμονής στο ρόστερ για τον Lewis Koumas, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο Champions League το βράδυ της Τετάρτης.
Ο Ουαλός διεθνής κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και παράλληλα μια θέση στο ρόστερ της φετινής σεζόν.
Ο Koumas υπολογίζεται τόσο για τη θέση του φορ όσο και για τα άκρα της επίθεσης, καθώς μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και στις δύο θέσεις.
Ο Iraola ανέφερε σχετικά με την πρόοδο του Koumas:
«Για μένα, για τον Koumas από την πρώτη εβδομάδα που ήμουν εδώ, είπα ήδη στον σύλλογο ότι θα μείνει! Είχα ελάχιστες αμφιβολίες. Είναι κάποιος που προπονείται πολύ καλά, καλή στάση, καλός παίκτης, σκοράρει γκολ», είπε ο Iraola στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.
«Χρειάζεται προφανώς να προσθέσει περισσότερα πράγματα ως νέος παίκτης, αλλά έχει καλή ποσότητα εμπειρίας παίζοντας στη Championship σε υψηλό επίπεδο. Είναι έτοιμος να μας βοηθήσει.»
«Όταν τον βάζω στο παιχνίδι, μας βοηθάει σε όλες τις καταστάσεις. Έχει μια πολύ ξεκάθαρη ιδέα για το τι πρέπει να κάνει, δηλαδή να βοηθήσει την ομάδα. Το καταλαβαίνει αυτό. Όταν έχεις αυτή τη νοοτροπία, συνήθως είναι καλό».



