Ο αρχηγός της Liverpool, Virgil van Dijk αναφέρθηκε στην ανάγκη ποιοτικής ενίσχυσης που έχει η ομάδα στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, ενώ αναφέρθηκε και στο εύστοχο πέναλτι του Dominik Szoboszlai στο St James’ Park.
Οι Reds παραμένουν ενεργοί στην αγορά κατά την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών και έχουν ως προτεραιότητα να ενισχυθούν στην επιθετική τους γραμμή.
Ο Ολλανδός δήλωσε σχετικά με τις μεταγραφές:
«Όλοι θέλουν να δουν ποιότητα. Εμπιστεύομαι πλήρως τον σύλλογο και το συμβούλιο να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω», είπε ο Virgil van Dijk στους δημοσιογράφους στο St James’ Park.
«Ας δούμε τι θα κάνουν. Ανεξάρτητα από ό,τι συμβεί, είμαστε η Liverpool και πρέπει να τα δώσουμε όλα.»
Για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου εναντίον της Bournemouth:
«Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να είμαστε πολύ κοντά σε αυτό που [ο Iraola] θέλει να κάνουμε. Όπως λέω, δουλεύουμε πάνω σε αυτό κάθε μέρα. Περνάμε πολλές ώρες στο γήπεδο προπόνησης και αυτό θα ωφελήσει μόνο όλους μας, συμπεριλαμβανομένων των πιστών οπαδών μας.»
«Είναι τόσο νωρίς στη σεζόν που αν αρχίσουμε να πανικοβαλλόμαστε ανεξάρτητα από ό,τι θα μπορούσε να έχει συμβεί σήμερα, τότε δεν θα βρισκόμαστε σε καλή θέση.»
Όσο για τον Szoboszlai που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο τέλος του αγώνα με τη Newcastle:
«Πρέπει να αναλάβει την ευθύνη να το πάρει στις πλάτες του και θα μας ωφελήσει επίσης μακροπρόθεσμα με την υπογραφή νέου συμβολαίου του Szoboszlai. Θα είναι εδώ για να αναλάβει.»
«Έχει αναλάβει ήδη πολλά (πέναλτι) και έχει σκοράρει πολλά. Δεν ήταν κακό χτύπημα. Έχει την ποιότητα. Το έχει δείξει στα πέναλτι που εκτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια. Ήταν αρκετά αγχωτικό πέναλτι και δείχνει πόσο καλός παίκτης είναι».



