Οι Wataru Endo, Giovanni Leoni και Stefan Bajcetic έχουν ήδη επιστρέψει στο AXA Training Centre, ξεκινώντας προπονήσεις νωρίτερα από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, σύμφωνα με τον Paul Gorst της ECHO.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές προέρχονται από τραυματισμούς και θέλουν να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μόλις ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας του Andoni Iraola την επόμενη εβδομάδα.
Ο Endo ετοιμάζεται για την τελευταία σεζόν του με τη Liverpool, ο Leoni θέλει να επιστρέψει δυνατότερος μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που είχε υποστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ ο Bajcetic ψάχνει ένα restart στην καριέρα του.
Η καλοκαιρινή άδεια των υπολοίπων ποδοσφαιριστών της Liverpool θα τελειώσει στις 13 Ιουλίου, επτά εβδομάδες μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2025/26.
Το σύνολο του Iraola θα προπονηθεί για περίπου 10 ημέρες στη βάση της στο Kirkby, προτού αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου και θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.



