Ο προπονητής της Eintracht Frankfurt, Dino Toppmöller σχεδόν επιβεβαίωσε την μετακίνηση του Hugo Ekitike στο Anfield, μετά το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του με την FSV Frankfurt.
Ο Toppmöller ανέφερε πως πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν και ο Hugo Ekitike από τον Γερμανικό σύλλογο, ενώ είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Omar Marmoush, ο οποίος πωλήθηκε τον χειμώνα στην Manchester City του Pep Guardiola έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ.
Όπως ανέφερε ο 44χρονος τεχνικός, ο Γάλλος φορ βγήκε μπροστά στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, όταν πωλήθηκε στους Cityzens ο Αιγύπτιος, ωστόσο τώρα ετοιμάζεται να φορέσει τα κόκκινα της Liverpool, κάνοντας το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.
«Αυτή είναι μια πικρή απώλεια. Χάσαμε τον απόλυτα κορυφαίο παίκτη μας, τον Omar (Marmoush), τον χειμώνα. Εκείνος μπήκε στη θέση του και έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά. Ίσως και αυτός να αποτελέσει παρελθόν.» Ανέφερε ο Dino Toppmöller μετά το παιχνίδι με την FSV Frankfurt, έπειτα από σχετική ερώτηση για τον Ekitike.
Ο 23χρονος άσος δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό της ομάδας του, καθώς η Liverpool βρισκόταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του και λίγες ώρες αργότερα έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με την Γερμανική ομάδα για την μεταγραφή του, με το συνολικό κόστος να ξεπερνά τα 90 εκατομμύρια ευρώ.



