
Η Liverpool βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Conor Bradley για την ανανέωση του συμβολαίου του, σύμφωνα με τη Liverpool ECHO και τον Ian Doyle.
Ο 21χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Reds ως το καλοκαίρι του 2027 και η ομάδα θέλει να τον επιβραβεύσει για τις καλές του εμφανίσεις, αλλά και να τον «δέσει» στο Anfield με ένα πολυετές συμβόλαιο, όπως έπραξε με τον Jarell Quansah.
Ο Bradley ανανέωσε με τη Liverpool για τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2023, όμως έκτοτε πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Premier League και εντυπωσίασε με την απόδοση του, ειδικά σε παιχνίδια όπως εκείνο με την Chelsea τον Ιανουάριο του 2024 και με τη Real Madrid τον περασμένο Νοέμβριο.
Οι Reds θα προσφέρουν στον αμυντικό από τη Βόρεια Ιρλανδία αυξημένες χρηματικές απολαβές, ενώ επίσης θα διασφαλίσουν πως θα έχουν μια πολύ αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, σε περίπτωση που ο Trent Alexander-Arnold δεν συνεχίσει στο Anfield.
