Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η εξήγηση της PL για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Jones

Η εξήγηση της PL για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Jones

O Curtis Jones κέρδισε δύο πέναλτι στη χθεσινή νίκη της Liverpool επί της Chelsea, ωστόσο η απόφαση καταλογισμού του δεύτερου ανακλήθηκε από τον διαιτητή John Brooks.

O 23χρονος Scouser ναι μεν ανατράπηκε από τον Robert Sanchez στη φάση του 45+5′, ωστόσο το πόδι του τερματοφύλακα των μπλε του Λονδίνου είχε έρθει σε επαφή με τη μπάλα νωρίτερα, με αποτέλεσμα το μαρκάρισμα να μη συνιστά παράβαση.

Με μία πρώτη ματιά, ο Ισπανός φάνηκε να κάνει καθαρό πέναλτι στον Curtis. Συνεπώς, μεγάλη μερίδα όσων είδαν το παιχνίδι -καθώς και πολλοί φίλοι των Reds- θεωρούν ότι ο Mo Salah θα έπρεπε να έχει ξαναστήσει τη μπάλα στη βούλα.

H PL εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω του λογαριασμού της στο Χ, δικαιολογώντας την κίνηση του Brooks να στερήσει από τη Liverpool το δεύτερό της πέναλτι.

H ανακοίνωση από το Premier League Match Centre έχει ως εξής:

«Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Liverpool για μαρκάρισμα του Sanchez στον Jones.»

«Ο VAR θεώρησε ότι ο Sanchez κέρδισε τη μπάλα και ότι δεν έγινε φάουλ, συνεπώς συνέστησε να διενεργηθεί on-field review (σ.σ. να δει τη φάση σε replay o Brooks). Ο διαιτητής αναίρεσε την αρχική του απόφαση, και το παιχνίδι συνεχίστηκε με ελεύθερο χτύπημα.»

 

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com