Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bradley: «Αξέχαστη στιγμή το 4-1 με την Chelsea»

Bradley: «Αξέχαστη στιγμή το 4-1 με την Chelsea»

Η εμφάνιση και το γκολ του Conor Bradley στο παιχνίδι με την Chelsea ήταν το αποκορύφωμα ενός καταπληκτικού Ιανουαρίου για τον ίδιο.

Δηλώσεις ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στην Chelsea στο Anfield έκανε ο Conor Bradley, μιλώντας για τις άλλες δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων μέσα στο 2024, με τους Reds να κερδίζουν αρχικά στο Anfield με 4-1 και να κατακτούν στη συνέχεια το Carabao Cup στον τελικό εναντίον των Μπλε.

Για το 4-1 του Ιανουαρίου, ο αμυντικός δήλωσε:

“ Νομίζω ότι μπορεί να είχα κοιμηθεί τρεις ή τέσσερις ώρες εκείνο το βράδυ μετά. Απλώς ήμουν τόσο πολύ ενθουσιασμένος και τέτοια πράγματα από αυτό που μόλις είχε συμβεί. Ήταν μια τόσο σουρεαλιστική εμπειρία. Αλλά μετά ήξερα ότι έπρεπε να πάω ξανά σε μερικές μέρες για το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Ήταν μόνο μια από εκείνες τις νύχτες που όλα πάνε όπως θέλεις. Με το γκολ και τις δύο ασίστ ήταν απλά μια τέλεια βραδιά. Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ ότι θα πήγαινε καλύτερα, για να είμαι ειλικρινής. Ήταν μια πραγματικά περήφανη βραδιά για μένα και την οικογένειά μου. ” Σημείωσε ο Bradley.

Στη συνέχεια για τον τελικό στο Wembley πρόσθεσε:

“ Όλος ο μήνας ήταν τρελός. Προφανώς ο Trent [Alexander-Arnold] τραυματίστηκε και έπρεπε να παίζω σε κάθε παιχνίδι και να βεβαιωθώ ότι αναρρώνω καλά και ότι είμαι έτοιμος για κάθε παιχνίδι. Ευτυχώς έπαιξα καλά και σε αυτά τα παιχνίδια. ”

“ Απλώς προσπάθησα να κρατήσω τα πόδια μου στο πάτωμα, απλώς προσπάθησα να μην αφήσω τίποτα να με πιάσει. Είναι πάντα το ίδιο, δεν έχει σημασία αν είμαι μερικά πρωταθλήματα κάτω ή παίζω στην Premier League με έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, απλώς προσπαθώ να παίζω με τον ίδιο τρόπο που έπαιζα πάντα, και νομίζω ότι αυτό λειτουργεί για μένα και λειτουργεί μέχρι τώρα. ”

“ Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο για το πρώτο γκολ που σημείωσε [ο Virgil] και μετά ακυρώθηκε, έτσι πανηγύρισα λίγο στο Γουέμπλεϊ. Η αντίδραση για το δεύτερο γκολ… προφανώς ήμουν στον πάγκο, νομίζω ότι όλοι τρέξαμε έξω και δώσαμε στον προπονητή μια μεγάλη αγκαλιά. ”

“ Όλοι αγκάλιαζαν ο ένας τον άλλον, ήταν άγριο, αλλά ήταν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που κέρδισα το πρώτο μου τρόπαιο για την ποδοσφαιρική ομάδα, κάτι που θα το θυμάμαι για πάντα. ”

Ήταν μια απίθανη εμφάνιση από τον Conor Bradley κόντρα στην Chelsea.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com