Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σκόραρε ο Salah, αποβλήθηκε ο van Dijk

Σκόραρε ο Salah, αποβλήθηκε ο van Dijk

Ο Mo Salah βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για να κλειδώσει την χθεσινοβραδινή νίκη της Αιγύπτου, ενώ ο Virgil van Dijk αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην ισοπαλία της Ολλανδίας κόντρα στην Ουγγαρία του Dominik Szoboszlai.

Στη νίκη της Αιγύπτου με 2-0 επί της Μαυριτανίας στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο Salsh έκανε το 2-0 11 λεπτά πριν το τέλος στο Κάιρο.

Στο UEFA Nations League, η Ουγγαρία του Dominik Szoboszlai αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ολλανδία με τους Ryan Gravenberch, Cody Gakpo και Virgil van Dijk στην αρχική ενδεκάδα.

Ένα γκολ του Roland Sallai έφερε τους γηπεδούχους μπροστά στη Βουδαπέστη, στο δεύτερο μέρος ο van Dijk αποβλήθηκε, αλλά ο Denzel Dumfries έστειλε με κεφαλιά το φάουλ του Gakpo στα δίχτυα.

Στο Ρέικιαβικ, ο Lewis Koumas, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στη Stoke City, ήταν αναπληρωματικός στην ισοπαλία 2-2 της Ουαλίας στο Nations League με την Ισλανδία.

Τόσο ο Tyler Morton όσο και ο Jarell Quansah ήταν στην ενδεκάδα της Αγγλίας U21 για τη νίκη με 2-1 εναντίον της Ουκρανίας στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Στα ίδια προκριματικά, ο δανεικός Calvin Ramsay ήταν μια ήρθε από τον πάγκο για τους U21 της Σκωτίας στην εντός έδρας ήττα από το Βέλγιο.

Ο Trey Nyoni και ο Carter Pinnington συμμετείχαν για την Αγγλία U18 στην ήττα 2-0 από τη Σουηδία στη Marbella. Ο Pinningtin ξεκίνησε το παιχνίδι και συνέχισε για 69 λεπτά, ενώ ο Nyoni αποβλήθηκε από τον πάγκο λίγο πριν την ώρα.

Τέλος, ο Darwin Nunez συμπλήρωσε 90 λεπτά στην ήττα της Ουρουγουάης με σκορ 1-0 από το Περού για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Mo Salah σκόραρε με την Αίγυπτο.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com