Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η RB Leipzig επαινέθηκε για τις τιμές των εισιτηρίων εν όψει Liverpool

Η RB Leipzig επαινέθηκε για τις τιμές των εισιτηρίων εν όψει Liverpool

Πολύ συχνά, οι υπερβολικές τιμές εισιτηρίων είναι αυτό που βλέπεις στους τίτλους ειδήσεων, αλλά αυτή τη φορά η Leipzig έχει επαινεθεί για τις τιμές των εισιτηρίων της από τους φιλάθλους της Liverpool που ταξιδεύουν για το Champions League.

Η Liverpool έχει παίξει δύο από τα οκτώ παιχνίδια της στο πρώτο στάδιο του Champions League, κερδίζοντας και τα δύο και καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση στην κατάταξη των 36 ομάδων, που είναι ακόμα παράξενο να το γράφεις αυτό!

Ο επόμενος αγώνας του Arne Slot στη διοργάνωση θα τους οδηγήσει στη Leipzig την Τρίτη, 23 Οκτωβρίου, με τον σύλλογο να έχει διατεθεί 2.294 εισιτήρια στο Red Bull Arena. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από £13.47 για όρθιους, £18.10 για θέσεις ΑΜΕΑ και £35.78 για καθήμενους. Αυτό είναι μια προφανής ανωμαλία στο σύγχρονο παιχνίδι, όπου η αφοσίωση των φιλάθλων συνεχώς εκμεταλλεύεται.

Αυτό σχετίζεται εν μέρει με τους κανονισμούς της UEFA για τα εισιτήρια, αλλά η αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολύ θετική, όπως θα περίμενε κανείς. Αυτές οι τιμές εισιτηρίων θα έπρεπε να είναι ο κανόνας, αλλά, δυστυχώς, το παιχνίδι συνεχίζει να αποκλείει τους θεατές, ακόμα και μετά την μακρά ωδή στους φιλάθλους, όταν ήταν αποκλεισμένοι από τα γήπεδα κατά τη διάρκεια του Covid.

Για σύγκριση, οι φιλάθλοι της Liverpool πλήρωσαν £49.65 ανά εισιτήριο για το πρόσφατο ταξίδι στο San Siro – το οποίο είχε σχεδόν διπλάσια κατανομή εισιτηρίων.

Ο Slot θα οδηγήσει την ομάδα του στη Γερμανία στο δεύτερο παιχνίδι μετά τη διεθνή διακοπή του Οκτωβρίου, με την έναρξη στις 10 μ.μ. να έρχεται μετά την επίσκεψη της Chelsea στις 20 Οκτωβρίου. Η ελπίδα είναι ότι ο Alexis Mac Allister θα είναι σε καλή κατάσταση για να συμμετάσχει ενεργά μετά την απουσία του με την Αργεντινή, η οποία τον έχει ήδη αποκλείσει από το πρώτο τους παιχνίδι λόγω τραυματισμού.

Η RB Leipzig επαινέθηκε για τις τιμές των εισιτηρίων εν όψει Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com