Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gravenberch: «Με τον Slot όλα ξεκίνησαν από το μηδέν»

Gravenberch: «Με τον Slot όλα ξεκίνησαν από το μηδέν»

Για τη φετινή του αγωνιστική άνοδο, η οποία ξεκίνησε από τη συνεργασία με τον Arne Slot μίλησε ο Ryan Graveberch στο τελευταίο τεύχος του διαδικτυακού περιοδικού της ομάδα, με τίτλο Walk On.

Ο Ολλανδός μέσος σχετικά με τη φετινή του σεζόν είπε:

“ Ήταν πολύ ωραίο που επέστρεψα στη Liverpool μετά το καλοκαίρι γιατί ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που ξεκινούσα αυτή τη σεζόν και πολύ χαρούμενος που θα δούλευα υπό τον νέο προπονητή. Μέχρι στιγμής είναι πολύ ωραία. ”

“ Ξεκινήσαμε ξανά στο μηδέν με τον νέο προπονητή. Όλοι ξεκίνησαν από το μηδέν και έπρεπε να… όχι να εντυπωσιάσουν, αλλά να φανούν ξανά γιατί έχουμε έναν νέο προπονητή που παίρνει νέες αποφάσεις. ”

“ Η προπόνηση είναι διαφορετική, φυσικά, επειδή υπάρχει διαφορετικό προσωπικό. Κάνουμε διαφορετικές ασκήσεις. Ο [Jürgen] Klopp είχε τις ασκήσεις του και στον προπονητή αρέσει να κάνει τις δικές του ασκήσεις, οπότε νομίζω ότι είναι λίγο διαφορετικό αυτή τη σεζόν, αλλά όπως είπα ήταν ωραία. ”

“ Πιστεύω ότι του αρέσουν όλα στη θέση, να έχουμε κατοχή και να σκοτώνουμε τον αντίπαλο με πάσες. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό το στυλ και απολαμβάνω τον τρόπο που παίζουμε. ” Σημείωσε ο Gravenberch.

Αναφορικά με την πρώτη του χρονιά στο Νησί πρόσθεσε: 

“ Νομίζω ότι είχα μια καλή σεζόν για την πρώτη μου σεζόν στην Premier League. Ο στόχος μου ήταν να πάρω περισσότερα λεπτά από ό,τι είχα στην προηγούμενη ομάδα μου και πέτυχα αυτόν τον στόχο. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα, αλλά στο τέλος κοιτάζω πίσω στην πρώτη μου σεζόν στη Liverpool με ένα καλό συναίσθημα. ”

“ Η Premier League είναι πιο γρήγορη από το γερμανικό ποδόσφαιρο. Είναι πιο έντονη, τόσο όταν έχεις κατοχή όσο και όταν πιέζεις. ”

“ Οι αντεπιθέσεις γίνονται με ταχύτητα και νομίζω ότι έχεις περισσότερο χρόνο στην μπάλα όταν έχεις την κατοχή σου στην Bundesliga. Πρέπει να προσαρμοστείς εδώ, αλλά το πόσο γρήγορα θα προσαρμοστείς εξαρτάται. ”

“ Κάθε παίκτης είναι διαφορετικός και, για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει μια περίοδος προσαρμογής. Δεν ήμουν συνηθισμένος στην Premier League, φυσικά, και δεν έπαιζα πολύ ποδόσφαιρο πριν έρθω εδώ, αλλά είχα τον καιρό να προσαρμοστώ και το είχα πραγματικά ανάγκη. ”

“ Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να χτιστούν σχέσεις στο γήπεδο και, όπως είπα, κάθε παίκτης είναι διαφορετικός. Νομίζω ότι αν προπονείσαι πολύ με τους συμπαίκτες σου, προσαρμόζεσαι σε αυτούς πιο γρήγορα και προσαρμόζεσαι στο πρωτάθλημα πιο γρήγορα. ”

Ryan Gravenberch και Arne Slot.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com