Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Να διεκδικήσουμε τον τίτλο ως το τέλος»

Virgil: «Να διεκδικήσουμε τον τίτλο ως το τέλος»

Ο Virgil van Dijk μίλησε για το διπλό της ομάδας στο Selhust Park επί της Crystal Palace για την έβδομη αγωνιστική της Premier League, ενώ επίσης εξέφρασε την επιθυμία της ομάδας να διεκδικήσει ως την τελευταία μέρα τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Ολλανδός είπε για το διπλό του Σαββάτου:

“ Νομίζω ότι είναι πάντα δύσκολο να παίξεις εδώ. Προφανώς τα αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια ήταν πολύ στενά. Πιστεύω ότι πετύχαμε ένα φανταστικό γκολ, κατά τη γνώμη μου, καλά παίξαμε προφανώς [με] τον Cody, τον Κώστα και υπέροχο τελείωμα από τον Diogo. ”

“ Πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε πάει ίσως λίγο καλύτερα. [Στο] δεύτερο ημίχρονο, ξέρουμε ότι βγαίνουν με λίγο περισσότερη πίεση στην μπάλα και νομίζω ότι πρέπει να παίξουμε λίγο περισσότερο από ό,τι κάναμε . ”

“ Συνολικά, προφανώς θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και [κλείνουμε] μια έντονη πορεία πριν από τη διακοπή σε υψηλό επίπεδο. Τώρα πάμε στις εθνικές. ”

Για τη συνέχεια πρόσθεσε:

“ Κοιτάξτε, νομίζω ότι υπάρχουν πάντα προσδοκίες από διαφορετικές ομάδες. Ό,τι κι αν πιστεύει ο έξω κόσμος για εμάς, δεν μας ενδιαφέρει πραγματικά. ”

“ Θέλουμε να βελτιωθούμε, θέλουμε να προκαλέσουμε, θέλουμε να αγωνιστούμε μέχρι την τελευταία μέρα και να κερδίσουμε και να είμαστε επιτυχημένοι. Σε αυτό εστιάζουμε – όχι στις άλλες προσδοκίες. Έχουμε πολλούς βαθμούς μέχρι τώρα, αλλά θέλουμε να έχουμε πολλά περισσότερα. ”

“ Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη θα είναι το πρόγραμμα των αγώνων μετά τη διακοπή, αλλά γιατί να μην το απολαύσουμε; Ανυπομονώ πραγματικά για αυτό και ελπίζω και όλοι όσοι ασχολούνται με τη Liverpool. ”

Ο Virgil van Dijk ήταν σταθερός και στο Selhust Park.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com