Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Slot μετά τη νίκη επί της Bologna

Οι δηλώσεις του Slot μετά τη νίκη επί της Bologna

Ο Arne Slot έμεινε ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ομάδας του με σκορ 2-0 επί της Bologna χθες το βράδυ στο Anfield.

Ο Ολλανδός προπονητής μίλησε για το παιχνίδι:

“ Ήταν καλό γιατί ήταν νίκη. Δεν ήταν εύκολο, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό αν παίζεις Champions League, υπάρχει πάντα μεγάλη αντίσταση και πολλές καλές ομάδες παίζουν στο Champions League – και η Bologna είναι μία από αυτές. Θα μπορούσατε επίσης να δείτε τα [άλλα] αποτελέσματα απόψε, όπου είδαμε ίσως κάποια εκπληκτικά αποτελέσματα. Ήταν καλή η νίκη, το μηδέν πίσω, κάποιες καλές ατομικές εμφανίσεις, ήταν θετικό συνολικά. ”

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης είπε:

“ Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν θα φτάσεις ποτέ στην τελειότητα. Πάντα στοχεύεις στην τελειότητα, αλλά ποτέ δεν θα τη φτάσεις. Μπορούμε να βελτιωθούμε, πρέπει να βελτιωθούμε, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά θετικά που πρέπει να πάρουμε από απόψε και επίσης από τα άλλα παιχνίδια. Υπήρχε ένα διάστημα στο παιχνίδι όπου δεν είχαμε τον έλεγχο και μας απειλούσαν περισσότερο από όσο θα ήθελα να δω, αλλά και πάλι αυτό είναι φυσιολογικό.

“ Είδα πολλά παιχνίδια χθες, είδα μερικά παιχνίδια πριν παίξουμε, στο Champions League [και] ποτέ δεν παίζει μόνο μία ομάδα – πάντα παίζουν δύο ομάδες. Νομίζω ότι στα περισσότερα σημεία του παιχνιδιού ελέγχαμε, είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας, αλλά μας απείλησαν, ειδικά στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου μερικές φορές. ”

Για τον Mo Salah πρόσθεσε:

“ Τι να πω για τον Mo; Αυτό που είδατε σήμερα είναι αυτό που παίρνεις. Αν τον φέρνεις αρκετά συχνά σε τέτοιες θέσεις, μπορεί να πετύχει γκολ. Είχε και μια μεγάλη ασίστ. Νομίζω ότι το δεύτερο [γκολ], αν κοιτάξετε τον τρόπο που το πέτυχε, μπορώ να καταλάβω ότι όλοι μιλούν για το τελείωμα γιατί ήταν ένα φανταστικό τελείωμα. Είχε σχεδόν το ίδιο λίγο πριν, αλλά δεν θα αδικούσε τον Virgil [van Dijk], τον Diogo [Jota], τον Dom [Szoboszlai] και τον Trent [Alexander-Arnold] αν μιλάγαμε μόνο για το υπέρχο αυτό τελείωμα; Επειδή ο Virgil έκανε έπαιξε μια φανταστική μπαλιά, ο Diogo ήταν εκεί, γύρισε, ο Dom συμμετείχε ξανά – συμμετείχε και στο πρώτο γκολ – και ο Trent έκανε μια κρίσιμη αλληλεπικάλυψη γιατί αυτό άνοιξε το χώρο στο εσωτερικό για τον Μο να κάνει αυτό που ο Μο κάνει πάντα. ” Απάντησε ο Slot.

“ Νομίζω ότι πριν από τη Wolves, ο Mo έπαιξε τρία παιχνίδια χωρίς να σκοράρει, επομένως στο ποδόσφαιρο μπορεί να συμβεί μερικές φορές σε τρία παιχνίδια να σκοράρεις ένα ή να μην σκοράρεις. Αλλά αυτοί οι παίκτες, όπως ο Mo, όπως ο Darwin, όπως όλοι οι άλλοι, θα σκοράρουν πάντα τα γκολ τους αν συνεχίσεις να τους βάζεις – το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τους βάζω όλους! ”

“ Αλλά είναι καλό να τους έχουμε και θα βάζουν πάντα τα γκολ τους. Ο Mo τα πήγε πολύ καλά σήμερα και είμαι ευχαριστημένος με αυτό που κάνει αυτή τη στιγμή. ”

Για τον Nunez και τη συνολική φόρμα του:

“ Δεν νομίζω ότι είναι πραγματικά ειλικρινές να πούμε ότι σκόραρε μόνο ένα [αυτή τη σεζόν] για τη Liverpool, επειδή πρέπει επίσης να κοιτάξετε τον χρόνο παιχνιδιού που πήρε και νομίζω ότι ήταν το πρώτο του ξεκίνημα στη σεζόν. Δεν το βλέπω με τον τρόπο που το κάνετε που εστιάζει μόνο στο άτομο. Νομίζω ότι την πρώτη ώρα δεν του δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες γιατί χάσαμε πολλές φορές την τελευταία πάσα και αν είχαμε πάει καλύτερα, πιθανότατα θα είχε οδηγήσει σε ευκαιρίες και για αυτόν. ”

“ Στο εντός έδρας παιχνίδι του κόντρα στην Bournemouth είχε ένα υπέροχο γκολ, και σήμερα συμμετείχε επίσης και η ομάδα που αντιμετωπίσαμε ήταν πολύ σκληρή και σκληρή μαζί του. Και οι συμπαίκτες του δεν τον έβρισκαν πάντα όταν μπορούσαν, οπότε είναι λίγο νωρίς, μετά από τρία παιχνίδια, να πούμε ότι σκόραρε μόνο ένα. Για μένα, είναι λίγο νωρίς. ” Εξήγησε ο Arne Slot.

Αν τον εξέπληξε η προσέγγιση της Bologna:

“ Δεν μας εξέπληξε γιατί τους αναλύσαμε πολύ καλά. Είπα ήδη χθες, αυτή η ομάδα έχασε μόνο μία φορά και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ήταν 1-0 για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι το τελευταίο λεπτό απέναντι στην Atalanta – και αυτός ο σύλλογος ξέρει πόσο καλή είναι η Atalanta. Δεν με εξέπληξε, αλλά ίσως εντυπωσιάστηκα πώς έπαιζαν εδώ, δεν φοβόντουσαν να παίξουν την μπάλα από την πλάτη και δεν φοβόμουν να παίξουν man-v-man σε όλο το γήπεδο για 90 λεπτά. Χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα σε καταστάσεις που είχαμε δημιουργήσει υπεραριθμία. Ίσως είναι κι αυτό μια ιδιότητά τους. ”

Για το πως λειτούργησε ο Gravenberch στο μαρκάρισμα των Rossoblu:

“ Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να τους υπερφορτώσεις ή να τους νικήσεις και ένας από αυτούς είναι σίγουρα ένας παίκτης που μπορεί να οδηγήσει τη μπάλα, να ντριμπλάρει με την μπάλα και να νικήσει κάποιον αντίπαλο του. Ήταν εξαιρετικός ξανά σήμερα, ο Ryan, με την ικανότητά του στην ντρίμπλα και αυτό ήταν σημαντικό απέναντι σε αυτήν την ομάδα, αλλά αν εστιάσουμε μόνο στις ντρίμπλες που είχε, ξεχνάμε ίσως πόσο σημαντικός είναι χωρίς τη μπάλα, όπου κάνει πολλή δουλειά και κερδίζει πολλές δεύτερες μπάλες επίσης. ”

Ικανοποιημένος ο Arne Slot από τη συνολική εικόνα.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com