Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Jota και Chiesa η προπόνηση της Τρίτης

Χωρίς Jota και Chiesa η προπόνηση της Τρίτης

Η Liverpool πραγματοποίησε τη σημερινή της προπόνηση στο AXA Training Centre ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Bologna, από την οποία απουσίασαν οι Federico Chiesa και Diogo Jota.

Όπως συνηθίζεται στις προπονήσεις πριν από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, περίπου τα πρώτα 20 λεπτά, που περιλαμβάνουν το καθιερωμένο ζέσταμα και ελαφριές ασκήσεις, διεξήχθησαν με την παρουσία των ρεπόρτερ.

Κανονικά προπονήθηκαν με την ομάδα οι Darwin Nunez και Andy Robertson, με τον Ουρουγουανό να έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε το Σαββατοκύριακο και τον Σκωτσέζο και μην έχει αποκομίσει κάποιον τραυματισμό από την αναμέτρηση του Molineux.

Εκτός ωστόσο παρέμεινε τόσο ο Diogo Jota, ο οποίος χθες έκανε εξετάσεις (οι οποίες βγήκαν καθαρές) λόγω ενός τραυματισμού στο πόδι που προέκυψε μετά το ματς με τη Wolves και κρίθηκε σκόπιμο να μην προπονηθεί, καθώς και ο Federico Chiesa.

Ο Ιταλός προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα στο Kirkby, ωστόσο παραπονέθηκε για ενοχλήσεις σήμερα το μεσημέρι, αμέσως μετά την άφιξη του στο προπονητικό κέντρο, οπότε έμεινε εκτός προγράμματος.

Το παρών στην προπόνηση έδωσε και ο Trey Nyoni, ο οποίος πάντως αναμένεται να αγωνιστεί με την Under 19 των Reds στην αναμέτρηση του Youth League με τους Rossublu, ενώ σταθερά εκτός παραμένει ο Harvey Elliott.

Αναλυτικά οι παίκτες που προπονήθηκαν την Τρίτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Jaros, Davies

Αμυντικοί: van Dijk, Konate, Quansah, Gomez, Alexander-Arnold, Robertson, Bradley, Τσιμίκας

Μέσοι: Mac Allister, Gravenberch, Szoboszlai, Jones, Endo, Morton

Επιθετικοί: Salah, Diaz, Gakpo, Nunez

Με 2 απουσίες η προπόνηση της Τρίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com