Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το γύρισε με πεντάρα και έφυγε για τον επόμενο γύρο!

Το γύρισε με πεντάρα και έφυγε για τον επόμενο γύρο!

Στον τέταρτο γύρο του Carabao Cup η Liverpool! Οι Reds επικράτησαν με σκορ 5-1 της West Ham στο Anfield, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς και συνεχίζουν την υπεράσπιση του τίτλου τους.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Liverpool ξεκίνησε με νίκη με ανατροπή στον τρίτο γύρο του Carabao Cup.

Ίδιο σκορ με την περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Carabao Cup, όταν και πάλι οι Reds είχαν επικρατήσει με 5-1 των Hammers.

Η ομάδα του Arne Slot ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα στο τελευταίο διάστημα του αγώνα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Diogo Jota, Mo Salah και Cody Gakpo.

Α’ Ημίχρονο: Με 9 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του Σαββάτου ξεκίνησαν οι Reds εναντίον της West Ham, ενώ φανέλα βασικού πήρε για πρώτη φορά ο Federico Chiesa, ο οποίος κινήθηκε κεντρικά και στα δεξιά.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά, με τη Liverpool να κυκλοφορεί τη μπάλα αλλά να μην απειλεί και τους Hammers να σκοράρουν πρώτα με τον πρώην Κόκκινο, Danny Ings στο 17’, ο οποίος όμως ήταν σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Το δεύτερο τους τέρμα όμως μέτρησε κανονικά, καθώς προήλθε στο 21’ από αυτογκόλ του Quansah, έπειτα από κόρνερ, προσπάθεια του Alvarez και κακό διώξιμο του Endo.

Το 0-1 όμως δεν παρέμεινε για αρκετή ώρα, αφού οι Reds έφεραν το ματς στα ίσια στο 25ο λεπτό με κεφαλιά του Diogo Jota! Ο Gakpo σέντραρε από τα αριστερά, ο Chiesa επιχείρησε γυριστό, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Πορτογάλος και το μετέτρεψε σε γκολ με το κεφάλι!

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Gakpo με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, με το καλό σουτ του Ολλανδού με το αριστερό να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ, ενώ στο 45’ το εκτός περιοχής σουτ του Chiesa έφυγε ψηλά.

Β’ Ημίχρονο: Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν, καθώς αρχικά οι Hammers ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Joe Gomez μέσα στην περιοχή και αμέσως μετά η Liverpool έκανε το 2-1.

Σκόρερ ήταν και πάλι ο Diogo Jota, τον οποίον και είδε ο Curtis Jones, για να του περάσει μια άρτια κάθετη πάσα, ώστε να τελειώσει ο Πορτογάλος με υποδειγματικό πλασέ τη φάση και να νικήσει ξανά τον Fabianski.

Στο 59ο λεπτό οι Chiesa και Jota πέρασαν εκτός και στο ματς μπήκαν οι Salah και Mac Allister, με τον σχηματισμό της ομάδας να αλλάζει, αφού προστέθηκε ένα τρίτο χαφ δίπλα στους Endo και Jones.

Την ευκαιρία για το 3-1 είχαν οι Reds στο 62’, όμως ο Fabianski αντέδρασε γρήγορα, για να μην προλάβει να σκοράρει ο Curtis Jones, ενώ στο 65’ ο Kilman δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση, με τον Kelleher να καταφέρνει να αποκρούσει.

Νέα στιγμή είχε η West Ham στο 70ο λεπτό, όταν το μονοκόμματο σουτ του Soler από καλή εντός περιοχής θέση έφυγε ψηλά.

Οι Reds αφού άντεξαν στην πίρση των Hammers, έφτασαν και στο 3-1 στο 74’, όταν ο Bradley γύρισε από τα δεξιά, ο Fabianski απέκρουσε την πρώτη προσπάθεια του Mac Alllister, για να πάρει το rebound ο Salah και να σκοράρει με δυνατό σουτ!

Η West Ham έχασε την ευκαιρία να μειώσει αμέσως μετά με τον Antonio, με τον Kelleher να έχει ξανά απάντηση, ενώ στο 77’ ο Alvarez άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες, καθώς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό πάτημα στο πόδι του Salah.

Οι ευκαιρίες και οι επεμβάσεις των τερματοφυλάκων συνεχίστηκαν, αφού πρώτα ο Fabianski απέκρουσε το δυνατό σουτ του Mac Allister, για το να στείλει έπειτα στο δοκάρι, ενώ ο Summervile αστόχησε σε τετ α τετ στο 80’, για να ακολουθήσει νέα απόκρουση του Πολωνού keeper σε σουτ του Gakpo.

Το 4-1 για την ομάδα του Slot δεν ήρθε στο 87’, όταν ο Jones δεν μπόρεσε να στείλει στα δίχτυα το γύρισμα του Gakpo, όμως ήρθε με τη συμπλήρωση 90 λεπτών.

Gakpo και Nunez συνεργάστηκαν, ο Ολλανδός πήρε τη μπάλα και με ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, νίκησε τον Fabianski, για να γράψει το 4-1, το οποίο δεν ήταν όμως το τελικό σκορ του αγώνα.

Το 5-1 σημειώθηκε και πάλι από τον Cody Gakpo στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο διεθνής άσος επέμεινε από την αριστερή πλευρά, κέρδισε τη μπάλα και με νέο δυνατό σουτ, ξανά από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 5-1.

Liverpool: Kelleher; Bradley, Quansah, Gomez, Τσιμίκας (Robertson 82′); Chiesa (Salah 59′), Endo (Morton 82′), Jones, Gakpo, Jota (Mac Allister 59′), Nunez

Πάγκος: Jaros, Van Dijk, Alexander-Arnold, Szoboszlai, Diaz

West Ham: Fabianski; Coufal, Todibo, Kilman, Cresswell; Alvarez, Soucek (Paqueta 59′), Soler (Irving 78′); Bowen (Kudus 78′), Summerville, Ings (Antonio 60′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα του Σαββάτου στο Molineux κόντρα στη Wolves.

Πρόκριση με ανατροπή και πεντάρα για τη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com