Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστροφή στις νίκες με πειστική εμφάνιση

Επιστροφή στις νίκες με πειστική εμφάνιση

Η Liverpool είχε ένα εύκολο απόγευμα στο Anfield, καθώς πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και διέλυσε με 3-0 τη Bournemouth για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στους 12 βαθμούς με μια πειστική εμφάνιση.

Δίχτυα για τους Reds βρήκαν οι Luis Diaz και Darwin Nunez.

Α’ Ημίχρονο: Με 4 αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα του San Siro, οι οποίες περιελάμβαναν τον Kelleher στη θέση του Alisson και τον Darwin Nunez αντί του Diogo Jota ξεκίνησαν οι Reds.

Ούτε αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Liverpool, αφού η Bournemouth σκόραρε στο 4’ με τον Semenyo, πριν όμως το γκολ ακυρωθεί για οφσάιντ του σκόρερ.

Η ομάδα του Slot απάντησε με τη συμπλήρωση 6 λεπτών αγώνα, με την τελική του Robertson να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, ενώ στο 8’ ο Kepa απέκρουσε το καλό σουτ του Diaz.

Στο 13’ ήταν και πάλι ο Kepa εκείνος που σταμάτησε το πλασέ του Salah, ενώ δύο λεπτά αργότερα μπλόκαρε και την προσπάθεια του Nunez.

Στο 20’ ήρθε η σειρά του Kelleher να πραγματοποιήσει μεγάλη επέμβαση στο τετ α τετ του Semenyo, για να ακολουθήσει στο 22’ νέα απόκρουση του Kepa σε σόλο και τελική προσπάθεια του Diaz.

Στη συνέχεια τα δεδομένα του αγώνα άλλαξαν με τρία γκολ μέσα σε 10 λεπτά, καθώς αρχικά στο 27’ οι Reds βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Konate έκανε τη μεγάλη μπαλιά, βρήκε τον Luis Diaz, εκείνος κοντρόλαρε άψογα και στη συνέχεια με πλασέ σκόραρε, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως ο Kepa είχε βγει από την εστία.

Ούτε δύο λεπτά δεν συμπληρώθηκαν από το 1-0 και η ομάδα του Slot χτύπησε ξανά για το 2-0. Ο Trent έτρεξε μέτρα με τη μπάλα και τροφοδότησε σωστά τον Diaz μέσα στην περιοχή, για να πλασάρει ο Κολομβιανός και να σκοράρει ξανά!

Στο 37ο λεπτό ήρθε και το τρίτο τέρμα της Liverpool, όταν ο Konate έκανε και πάλι τη μπαλιά, ο Nunez έπαιξε το ένα-δύο με τον Salah, έφυγε στα άκρα και πάτησε περιοχή, για να πατήσει περιοχή, να περάσει τον Zabarniy και με απίστευτο αριστερό σουτ να σκοράρει και εκείνος!

Στο 40’ ο Kepa έβαλε νέο στοπ σε πλασέ του Salah, για να παραμείνει το σκορ στο 3-0 στο ημίχρονο.

Β’ Ημίχρονο: Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πιο χαμηλές στροφές, με τη διαιτητική ομάδα να μην καταλογίζει πέναλτι υπέρ της Liverpool σε χέρι του Araujo στο 53, ενώ στο 56’ ο Kepa μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια το μακρινό σουτ του Gravenberch.

Οι Κόκκινες ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο 59’, όταν ο Kerkez σταμάτησε το πλασέ του Salah, πριν εκείνο καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 62’ ο Slot προχώρησε στην πρώτη του αλλαγή, με τον Curtis Jones να αντικαθιστά τον Szoboszlai, ενώ στο 72’ οι Gakpo και Chiesa πέρασαν αντί των Nunez και Diaz.

Ο Nunez δευτερόλεπτα πριν περάσει εκτός, δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά, έπειτα από πρώτο σουτ του Salah και απόκρουση του Kepa, με τον διαιτητή πάντως να σταματά τη φάση, μετά την επέμβαση του Ισπανού.

Ο Ιταλός έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του στο ματς, καθώς πρώτα επιχείρησε μακρινό σουτ που κατέληξε στον Kepa και εν συνεχεία σημάδεψε το δοκάρι με αριστερό σουτ, σε μια φάση που ενδεχομένως να ξεκίνησε από οφσάιντ.

Η Bournemouth έδειξε ζωηρή στο τελευταίο διάστημα του αγώνα, καθώς πρώτα απείλησε με τον Semenyo στο 82’ και στο 84’ είχε και δοκάρι με τον Sinisterra, για να αποτρέψει ο Kelleher αμέσως μετά το γκολ, προλαβαίνοντας να απομακρύνει τη μπάλα, μετά την κόντρα στον Trent.

Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Szoboszlai (Jones 61′), Mac Allister; Salah, Diaz (Chiesa 72′), Nunez (Gakpo 72′)

Πάγκος: Jaros, Quansah, Gomez, Bradley, Τσιμίκας, Jota

Bournemouth: Kepa; Araujo (Smith 70′), Huijsen, Zabarnyi, Kerkez; Christie (Scott 70′), Cook; Semenyo (Sinisterra 70′), Kluivert (Ouattara 46′), Tavernier; Evanilson (Unal 76′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη West Ham για το Carabao Cup.

Επιστροφή στις νίκες για τη Liverpool.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com