Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξηγήθηκε η απουσία του Jayden Danns από το φιλικό με Preston

Εξηγήθηκε η απουσία του Jayden Danns από το φιλικό με Preston

Ο Jayden Danns ήταν ανάμεσα στους τρεις αξιοσημείωτους απόντες κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα προετοιμασίας της Liverpool με αντίπαλο από την Championship, αλλά ο λόγος εξηγήθηκε τώρα.

Ο 18χρονος που τράβηξε τα βλέμματα την περασμένη σεζόν και συμμετείχε στην προετοιμασία υπό τον Arne Slot από τότε που ξεκίνησε στις αρχές του μήνα. Είναι ένας από τους νεαρούς παίκτες που συνεργάζονται με τον νέο προπονητή, ελλείψει των βασικών παικτών της ομάδας, αλλά ο επιθετικός απουσίαζε αξιοσημείωτα από το φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής, που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Η Preston ήταν ο αντίπαλος στο AXA Training Centre και ο James Pearce της Athletic εξήγησε έκτοτε ότι ο Danns δεν μπόρεσε να συμμετάσχει «λόγω ενός μικρού τραυματισμού».

Ο Fabio Carvalho και αργότερα οι Lewis Koumas, Harvey Blair και Kaide Gordon ήταν οι κορυφαίοι για τους κόκκινους στην ήττα με 1-0 – σε ένα ματς που η Slot έκανε 10 αλλαγές στο ημίχρονο.

Η ελπίδα για τον Danns τώρα είναι ότι το πρόβλημα της φυσικής του κατάστασης, δεν θα επηρεάσει την ευκαιρία του να συμμετάσχει στην περιοδεία τριών σταθμών των Reds στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Caoimhin Kelleher και Andy Robertson δεν συμμετείχαν επίσης την Παρασκευή.

Η Liverpool πετάει την Τρίτη για τρία φιλικά παιχνίδια, με τη Real Betis (26 Ιουλίου), την Arsenal (31 Ιουλίου) και τη Man United (3 Αυγούστου) να την περιμένουν, πριν η ομάδα επιστρέψει στο Merseyside για να αντιμετωπίσει τη Sevilla (11 Αυγούστου), πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Danns είχε πέντε συμμετοχές στην πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν και σκόραρε δύο φορές. Ακόμα χτίζει τη φυσική του κατάσταση για να αγωνίζεται σταθερά στην κορυφή, αλλά έδωσε πολλές υποσχέσεις.

Εξηγήθηκε η απουσία του Jayden Danns από το φιλικό με Preston

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com