Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διαψεύδουν από την Liverpool το «ενδιαφέρον» τους για Simakan

Διαψεύδουν από την Liverpool το «ενδιαφέρον» τους για Simakan

Μετά τα δημοσιεύματα στη Γερμανία ότι η Liverpool έχει «εκδηλώσει ενδιαφέρον» για τον αμυντικό της RB Leipzig Mohamed Simakan, πηγές του συλλόγου εξέφρασαν τη θέση τους.

Ο Philipp Hinze του Sky Germany ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ότι, τόσο η Liverpool όσο και η Atletico Madrid ενδιαφέρονται για τον Simakan, αν και υποστήριξε ότι δεν έχουν υπάρξει προσφορές.

Οι συνδέσεις με τον 24χρονο έχουν σίγουρα νόημα, δεδομένης της ηλικίας του, της καταγωγής του στην Bundesliga και της ικανότητάς του να παίζει τόσο ως κεντρικός όσο και ως δεξιός αμυντικός. Και με μια τιμή της τάξης των 38 εκατομμυρίων λιρών που συζητείται, ο Simakan θα μπορούσε ρεαλιστικά να χωρέσει στη δομή των δαπανών της Liverpool, ανεξάρτητα από τον ρόλο του υπό τον Arne Slot.

Όμως η Liverpool έχει πλέον αποστασιοποιηθεί από τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για τον Γάλλο, με τον Ian Doyle της Liverpool Echo να ενημερώνει σχετικά.

Ο Doyle γράφει ότι ο σύλλογος «δεν σκέφτεται επί του παρόντος να κινηθεί» για τον Simakan, κάτι που ακολουθεί την τάση των Κόκκινων να απορρίπτουν τους δεσμούς με διάφορους στόχους.

Πηγές από το Anfield έχουν διαψεύσει στο παρελθόν τις εικασίες για συμφωνίες για τον κεντρικό αμυντικό της Sporting CP Goncalo Inacio, τον αμυντικό μέσο της Porto Alan Varela, τον μέσο της Atalanta Ederson και τον εξτρέμ της Athletic Club Nico Williams.

Είναι σαφές ότι όσοι ανήκουν στο νέο σχήμα μετεγγραφών της Liverpool – το οποίο εποπτεύεται από τον Michael Edwards και καθοδηγείται από τον αθλητικό διευθυντή Richard Hughes – είναι ανοιχτοί στο να ενημερώσουν τα μέσα ενημέρωσης σχετικά με φημολογούμενους στόχους.

Ωστόσο, υπάρχουν ελάχιστες ενδείξεις όσον αφορά το ποιον κυνηγούν ενεργά οι Κόκκινοι, με το κοινό θέμα κατά τη διάρκεια της θητείας του Edwards ως αθλητικού διευθυντή να είναι ότι οι μεταγραφές θα γίνονται στη σκιά. Ο διάδοχός του Julian Ward διατήρησε αυτή την προσέγγιση και ο Hughes είναι πιθανό να έχει υιοθετήσει παρόμοια στάση.

Η Liverpool έχει επίσης συνδεθεί με τον Marc Guehi της Crystal Palace, τον Riccardo Calafiori της Bologna, τον Willian Pacho της Eintracht Frankfurt και τον Ousmane Diomande της Sporting CP. Με αυτόν τον ρυθμό, όμως, φαίνεται πιο πιθανό ότι οι όποιες νέες προσθήκες θα φέρουν στα τυφλά τους οπαδούς που θέλουν να παρακολουθούν τα δρώμενα στο Anfield.

Διαψεύδουν από την Liverpool το «ενδιαφέρον» τους για Simakan

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com