Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Προβιβασμός» στην U18 για τον γιο του Jibril Cisse, Cobe

«Προβιβασμός» στην U18 για τον γιο του Jibril Cisse, Cobe

Η Liverpool πρόκειται να προωθήσει τον Cobe Cisse, τον γιο του πρώην επιθετικού Jibril Cisse, στην ομάδα της U18 ως μέρος της πρώτης υποτροφίας αυτής της σεζόν.

Την περασμένη σεζόν οι διάσημοι γιοι της Liverpool έκαναν μια σημαντική ανακάλυψη σε επίπεδο πρώτης ομάδας, με τους Bobby Clark, Lewis Koumas και Jaden Danns να μιμούνται τους πατεράδες τους.

Φυσικά, κανένας από τους Lee Clark, Jason Koumas ή Neil Danns δεν έπαιξε για τη Liverpool κατά τη διάρκεια της καριέρας τους – αλλά ο επόμενος που θα ανέβει αυτή τη σεζόν μπορεί να πει διαφορετικά.

Ο Cobe Cisse ένας 15χρονος φόργουορντ, αναμένεται να συμπεριληφθεί στην ομάδα U18s για την σεζον 2024/25. Ο νεαρός είναι γιος του πρώην επιθετικού των Reds, Cisse ο οποίος πέρασε τρία χρόνια στο Anfield μεταξύ 2004 και 2007, κατακτώντας τρία τρόπαια, συμπεριλαμβανομένου του Champions League.

Ο Cisse Jr πρόκειται να συμμετάσχει αυτό το καλοκαίρι με τους πρωτοετείς υποτρόφους στο AXA training Ground, συμφωνώντας τους όρους πριν από τα 16α γενέθλιά του στα τέλη Ιουλίου.

Έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του για τους U18s της Liverpool, σε μια φιλική νίκη με 3-1 επί της ISI Academy τον Μάρτιο, μια μέρα πριν ο πατέρας του εκπροσωπήσει τους θρύλους του συλλόγου στη φιλανθρωπική αναμέτρηση με τον Ajax.

Καθώς οι νεαροί Reds ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με το πρώτο τους φιλικό προθέρμανσης κόντρα στην Accrington Stanley το Σάββατο, ο Cisse Jr ηγήθηκε της γραμμής. Η Liverpool U18s έχασε εκείνο το φιλικό 5-3, με τον Marc Bridge-Wilkinson να παίζει μια πολύ νεανική ομάδα συμπεριλαμβανομένων αρκετών νέων παικτών.

Οι Ollie O’Connor, Schofield Lonmeni και Kareem Ahmed πέτυχαν τα γκολ για τους νεαρούς Reds, με τον Cisse Jr να βρίσκεται κοντά στο να ανοίξει το σκορ νωρίς.

Δύο από τους άλλους γιους του Cisse ο Cassius Klay και ο Marley Jackson, παίζουν για τη Notts County και τη Shrewsbury αντίστοιχα σε επίπεδο νέων.

«Προβιβασμός» στην U18 για τον γιο του Jibril Cisse, Cobe

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com