Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το γκολ του Gakpo δεν έφτανε για την Ολλανδία, 2η η Γαλλία του Konate (vid)

Το γκολ του Gakpo δεν έφτανε για την Ολλανδία, 2η η Γαλλία του Konate (vid)

Ο τέταρτος όμιλος του Euro 2024 ολοκληρώθηκε, με τον Cody Gakpo να πετυχαίνει το δεύτερο του τέρμα στη διοργάνωση κόντρα στην Αυστρία, αλλά να μην είναι αρκετό για την χώρα του, η οποία δεν κατάφερε να τερματίσει σε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Τόσο ο επιθετικός των Reds, όσο και ο Virgil van Dijk (ο Ryan Gravenberch δεν πήρε χρόνο συμμετοχής) αγωνίστηκαν σε ολόκληρη την ήττα των Oranje με 2-3 από την Αυστρία στο Βερολίνο, με τον Gakpo μάλιστα να ισοφαρίζει με όμορφο γκολ, κάνοντας την αγαπημένη κίνηση από τα αριστερά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι Ολλανδοί ωστόσο ηττήθηκαν με 2-3 από την Αυστρία, παρότι ισοφάρισαν δύο φορές και τερμάτισαν τρίτοι, αλλά προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του τουρνουά, με την Αυστρία παράλληλα να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να παίρνει την πρώτη θέση.

Στην δεύτερη θέση τερμάτισε εν τέλει η Γαλλία, η οποία δεν μπόρεσε να επικρατήσει ούτε της Πολωνίας, αφού έμεινε στο 1-1 με την παρέα του Robert Lewandowski στο γήπεδο της Borussia Dortmund, μη καταφέρνοντας και πάλι να σκοράρει από open play, εξαιρουμένων των αυτογκόλ.

Ο Ibou Konate έμεινε για ένα ακόμη ματς στον πάγκο, αφού προτιμήθηκε ξανά ο William Saliba της Arsenal.

Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει στους 16 τον δεύτερο του έκτου ομίλου, ενώ η Ολλανδία δεν αποκλείεται να κοντραριστεί με την Αγγλία των Trent Alexander-Arnold και Joe Gomez.

Ο Cody Gakpo σκόραρε ξανά στο Euro.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com