Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gravenberch: «Μου ταιριάζει το στυλ του Slot»

Gravenberch: «Μου ταιριάζει το στυλ του Slot»

Ο Ryan Gravenberch μιλώντας στο Ολλανδικό, NOS αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Arne Slot από τη Liverpool, καθώς και στην πρώτη του σεζόν στο Anfield, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από περίπου 2 εβδομάδες.

Ο Ολλανδός μέσος θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον συμπατριώτη του, πρώην τεχνικό της Feyenoord και ελπίζει πως με τη βοήθεια του θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά με την Famous Red Shirt.

Αναφορικά με την πρώτη του σεζόν είπε:

“ Έχω παίξει καλούς αγώνες, αλλά και λιγότερο καλούς. Δεν είμαι τόσο κουρασμένος όσο είμαι μετά από μια σεζόν που έχεις παίξει τα πάντα. ”

Για την συνεργασία με τον Arne Slot:

“ [Είναι] ένας κορυφαίος σύλλογος, ελπίζω να παίζω εδώ για πολλά χρόνια ακόμα. Και σύντομα θα είναι εδώ ένας Ολλανδός προπονητής, ο Arne Slot. Δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, ούτε καν κατά τον χρόνο μου ως παίκτης του Ajax. Είναι προπονητής που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό θα μου ταίριαζε, έτσι το σκέφτομαι. Θα δούμε. ” Σημείωσε ο Gravenberch.

Για τη διεθνή του καριέρα είχε να προσθέσει:

“ Ένα λεπτό κόντρα στο Βέλγιο τον Σεπτέμβριο του 2022; Αλλά επέστρεψα, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και είμαι ακόμα ο Ryan Gravenberch από τότε. Οι ιδιότητες είναι ίδιες. Και θέλω να το δείξω εδώ. ”

Ο Ryan Gravenberch έτοιμος για μια καλύτερη 2η σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com