Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιβεβαιώνει έμμεσα την αποχώρηση του Nat Phillips ο John Achterberg

Επιβεβαιώνει έμμεσα την αποχώρηση του Nat Phillips ο John Achterberg

Ο απερχόμενος προπονητής τερματοφυλάκων John Achterberg φάνηκε να επιβεβαιώνει αυτό που περιμέναμε για το μέλλον του Nat Phillips στη Liverpool, αφήνοντας υπονοούμενα για μια καλοκαιρινή μεταγραφή.

Ο 27χρονος πλέον Phillips πέρασε τον τελευταίο χρόνο ως δανεικός σε δύο διαφορετικούς συλλόγους, τη Celtic και την Cardiff. Με άλλα δύο χρόνια να απομένουν στο συμβόλαιό του και με την άφιξη ενός νέου προπονητή, η Liverpool πιθανότατα θα επιδιώξει να πουλήσει τον Phillips αυτό το καλοκαίρι σε μόνιμη βάση.

Ο απερχόμενος προπονητής Achterberg φάνηκε να το επιβεβαιώνει αυτό στο Instagram, απαντώντας στο συγκινητικό αφιέρωμα του Phillips στον προπονητή Jurgen Klopp.

Ο Achterberg έγραψε: «Είσαι ένας καλός αμυντικός Nat! Καλή τύχη στην επόμενη κίνησή σου».

Αυτό σχολιάστηκε κάτω από την ανάρτηση του Phillips που ευχαριστούσε τον Klopp για τη θητεία του στη Liverpool, η οποία έγραφε: «Σε ευχαριστώ αφεντικό, που έδειξες πίστη σε μένα και που μου έδωσες την ευκαιρία και το προνόμιο να εκπροσωπήσω την Liverpool FC. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τις εμπειρίες που έζησα και τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί».

Η είδηση έρχεται μετά από μια μικτή σεζόν. Πήγε στη Σκωτία με μεγάλες προσδοκίες, αλλά τραυματίστηκε και δυσκολεύτηκε να παίξει στην υψηλή αμυντική γραμμή του Brendan Rodgers στη Celtic. Επέστρεψε στη Liverpool στα μέσα της σεζόν, αλλά σύντομα μετακινήθηκε, καθώς συμφωνήθηκε ο δανεισμός του στην Cardiff της Ουαλίας.

Παίζοντας στο πρωτάθλημα, ο Phillips πήρε επιτέλους μια σειρά από παιχνίδια και ξεκίνησε 17 από τα 18 παιχνίδια του στη δεύτερη κατηγορία, βοηθώντας την ομάδα του προπονητή Erol Bulut να τερματίσει 12η ανάμεσα σε 24 ομάδες.

Αν και φαίνεται ότι έχει περάσει πολύς καιρός από το 2021, όταν ο Phillips ήταν παρτενέρ του Rhys Williams στην άμυνα της Liverpool, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι παίκτης που, όταν χρησιμοποιείται αποτελεσματικά, μπορεί να ηγηθεί από πίσω.

Ενώ το ποδόσφαιρο του Champions League στη Celtic φαινόταν ελκυστικό, το στυλ ποδοσφαίρου δεν ταίριαζε στον Phillips και πιθανότατα θα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα όταν ο Arne Slot φτάσει στη Liverpool.

Όλα αυτά συνηγορούν σε μια αποχώρηση το καλοκαίρι, καθώς η Liverpool στοχεύει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα από τα έξοδά της, σε μια εποχή που ίσως πρόκειται να οριστεί από αυστηρούς οικονομικούς περιορισμούς.

Επιβεβαιώνει έμμεσα την αποχώρηση του Nat Phillips ο John Achterberg

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com