Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Δεν έχω συζητήσει για νέο συμβόλαιο»

Virgil: «Δεν έχω συζητήσει για νέο συμβόλαιο»

Ο Virgil van Dijk σε νέα του συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του, Arne Slot, ο οποίος ανέλαβε επίσημα τη Liverpool, καθώς και στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με τον σύλλογο.

Ο Ολλανδός θα συνεχίσει να φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στους Reds και τη νέα σεζόν, στο τέλος της οποίας ολοκληρώνεται και η συνεργασία του με την ομάδα, αν αυτή δεν ανανεωθεί εκ νέου.

Ο van Dijk για τη συζήτηση του με τον Slot ανέφερε αρχικά:

“ Ένιωσα καλά. Συζητήσαμε τα πάντα. Για την ομάδα, αλλά και για την προσωπική μου κατάσταση. Είμαι και θα παραμείνω αρχηγός και έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου. ”

“ Δεν ένιωσα ότι αυτή ήταν μια αποχαιρετιστήρια συζήτηση και νομίζω ότι με βλέπει επίσης στη Liverpool 2.0. Είχα την αίσθηση ότι είναι χαρούμενος που είμαι ακόμα εδώ και θα είμαι εκεί την επόμενη σεζόν, ώστε να μπορώ να τον βοηθήσω όπου χρειάζεται. Αυτό μας επιτρέπει να επιτύχουμε στο γήπεδο. ”

Για το τελευταίο ματς του Klopp στην ομάδα:

“ Είμαι πολύ συναισθηματικός, ξέρετε. Δεν κλαίω συχνά, αλλά ήταν πολύ έντονο τις τελευταίες εβδομάδες για διαφορετικούς λόγους. ”

“ Στα τελευταία 10 λεπτά του τελευταίου αγώνα μου έγινε ξεκάθαρο ότι αυτό ήταν το τέλος μιας εποχής. Με ένα προσωπικό που σημαίνει πολλά για την οικογένειά μου και εμένα. Ποτέ δεν θα τους ξεχάσω. ”

Όσο για το θέμα του συμβολαίου του:

“ Δεν έχει συζητηθεί ακόμη ένα νέο συμβόλαιο. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, γιατί ο σύλλογος ήταν εντελώς απασχολημένος με τον νέο προπονητή, το προσωπικό και τα πάντα. Τότε δεν έχει νόημα να αρχίσεις να δουλεύεις με παίκτες. Μπορείς να δεις πως θα πάει και έπειτα να μιλήσεις με παίκτες. ” Εξήγησε ο Virgil van Dijk.

Virgil van Dijk και Jürgen Klopp.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com