Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο πραγματικός λόγος που ο Klopp εντοπίστηκε μόνος του στο Anfield!

Ο πραγματικός λόγος που ο Klopp εντοπίστηκε μόνος του στο Anfield!

Ο Jurgen Klopp εθεάθη την Τρίτη να κάθεται μόνος του μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Anfield, αλλά ο πραγματικός λόγος της επίσκεψής του έχει πλέον εξηγηθεί.

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα της θητείας του Jurgen στη Liverpool και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι φτάσαμε ήδη σε αυτό το σημείο! Τα αφιερώματα και οι αποχαιρετισμοί έχουν μπει για τα καλά σε κίνηση, και αυτό συνέβη αργά την Τρίτη.

Ο προπονητής εθεάθη να στέκεται μόνος του στον κεντρικό κύκλο του Anfield και στο Kop, αφήνοντας πολλούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να υποθέσουν ότι έλεγε έναν ιδιωτικό αποχαιρετισμό.

Στην πραγματικότητα, ο Klopp βρέθηκε στο γήπεδο για μια εκδήλωση με το προσωπικό του συλλόγου, καθώς ήθελαν να τον ευχαριστήσουν για όλα όσα έχει κάνει μετά από σχεδόν εννέα χρόνια παρουσίας στο Merseyside.

Όλη η συλλογή των τροπαίων του εκτέθηκαν με υπερηφάνεια (και τα έξι), ενώ έγιναν και ερωτήσεις και απαντήσεις, καθώς ο Jurgen Klopp και το προσωπικό του συλλόγου ευχαρίστησαν αμοιβαία ο ένας τον άλλον για το «ταξίδι» που έκαναν.

Η εκδήλωση περιγράφηκε ως «συγκινητική» και «απόλυτο προνόμιο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κάποιους από αυτούς που παρευρέθηκαν, θα είναι μια ανάμνηση που θα τους μείνει και θα έχουν επίσης πολλές ομαδικές φωτογραφίες για να αναπολούν.

Και ο αντιπρόεδρος επικοινωνίας της Liverpool Craig Evans, έγραψε στο Χ: «Συγκινητικό απόγευμα στο Anfield σήμερα. Ο Jurgen κάνει σήμερα αυτό που ξέρει να κάνει με μοναδικό τρόπο. Μια εκδήλωση για το προσωπικό για να τον ευχαριστήσουμε, με μια ομαδική φωτογραφία και ερωτήσεις και απαντήσεις. Και ο Jurgen με κάποιο τρόπο το μετατρέπει σε μια εκδήλωση για να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του συλλόγου από αυτόν. Τι καταπληκτικός άνθρωπος».

Θα είναι ένας από τους πολλούς συγκινητικούς αποχαιρετισμούς για τον Klopp, ο οποίος αναμένει ένα πολύ συναισθηματικό Σαββατοκύριακο, όταν θα αποχαιρετήσει το κατάμεστο Anfield μετά το τελευταίο παιχνίδι με τη Wolverhampton.

Μίλησε στο BBC για τους οπαδούς μετά την ισοπαλία στη Villa: «Δεν έχω καμία αμφιβολία για τη σχέση μας. Το εκτιμώ πολύ αυτό.
Δεν μπορώ ακόμα να το εκφράσω πραγματικά με λόγια γιατί πρέπει να προστατεύσω λίγο τον εαυτό μου. Τα συναισθήματα θα βγουν προς τα έξω»
.

Ο πραγματικός λόγος που ο Klopp εντοπίστηκε μόνος του στο Anfield!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com