Σαν σήμερα το 2015 οι Reds του Jurgen Klopp θα διασύρουν την Manchester City στο Etihad, σε μια από τις πρώτες… συναυλίες του Γερμανού στον κόκκινο πάγκο!
H Liverpool πέρασε σαν σίφουνας από το Etihad Stadium ρίχνοντας τέσσερα γκολ στην πανάκριβη Manchester City, που εκείνο το καλοκαίρι τα έδωσε όλα για τον τίτλο και το Champions League κάνοντας εν τέλει 0/2, και έδειξε ότι με αυτόν τον προπονητή στον πάγκο ερχόταν μία νέα εποχή!
Την αρχή στον χορό των γκολ έκανε ο Mangala, ο οποίος σκόραρε στο λάθος τέρμα, μετά από γύρισμα της μπάλας στο κέντρο της περιοχής των Πολιτών από τον Firmino, ανοίγοντας το σκορ για τους Reds. Συνεχίζοντας, το βραζιλιάνικο δίδυμο της ομάδας, Philippe Coutinho και Roberto Firmino (το πρώτο του με την Κόκκινη φανέλα) χτύπησε διαδοχικά, ενώ το γκολ του Kun Aguero έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-3.
Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 82ο λεπτό από τον Martin Skrtel να βάζει ένα γκολ που θα ζήλευαν και φτασμένα σέντερ φορ, με γυριστό σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής! Αυτό του το γκολ θα είναι και το τελευταίο από τα 18 (!) συνολικά που θα σημείωνε με την famous Red shirt.
Το παιχνίδι στο Etihad παρακολούθησαν 54.444 και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Jonathan Moss.
Παρακάτω τα στιγμιότυπα του αγώνα.



