Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απών με Crystal Palace λόγω ασθένειας ο Caoimhin Kelleher

Απών με Crystal Palace λόγω ασθένειας ο Caoimhin Kelleher

Με τον Alisson να αποχωρεί λόγω τραυματισμού, ο Vitezslav Jaros έκανε το ντεμπούτο του με τη Liverpool εναντίον της Crystal Palace, με τον συνήθη αναπληρωματικό τερματοφύλακα Caoimhin Kelleher να απουσιάζει.

Ο Alisson έδωσε τη θέση του στον Jaros στη νίκη των Reds με 1-0 στο Selhurst Park, καθώς φάνηκε να έχει υποτροπή σε έναν προηγούμενο τραυματισμό στον δικέφαλο. Ήταν ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα για τον Βραζιλιάνο, αλλά μια ευκαιρία για τον απόφοιτο της ακαδημίας Vitezslav Jaros να τραβήξει την προσοχή του κόσμου, καθώς βοήθησε να εξασφαλιστεί άλλη μια νίκη.

Ο Jaros είναι μέρος της πρώτης ομάδας αυτή τη σεζόν μετά από έναν δανεισμό στην Sturm Graz την περασμένη σεζόν κι έχοντας κατακτήσει το double στην Αυστρία, αλλά αυτή τη στιγμή είναι τρίτη επιλογή.

Ωστόσο κλήθηκε να αγωνιστεί το Σάββατο, με τον Kelleher να απουσιάζει από την αποστολή λόγω ασθένειας. Η Liverpool επιβεβαίωσε τα νέα πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς ο Ιρλανδός έμεινε μακριά από τους συμπαίκτες του για να αναρρώσει πριν από το διεθνές διάλειμμα του Οκτωβρίου.

Ο Kelleher θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ιρλανδίας για τους αγώνες του UEFA Nations League με τη Φινλανδία και την Ελλάδα, πριν πιθανότατα αντικαταστήσει τον Alisson με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο 25χρονος αναμενόταν να φύγει από το Anfield το καλοκαίρι, αλλά καθώς καμία ομάδα δεν κάλυψε την τιμή που ζητούσε η Liverpool, παρέμεινε για άλλη μια σεζόν. Έχει ήδη χρειαστεί να αγωνιστεί δύο φορές λόγω προηγούμενου τραυματισμού του Alisson και τώρα είναι πιθανό να ξεκινήσει εναντίον της Chelsea στις 20 Οκτωβρίου.

Ο Jaros θα παραμείνει στο AXA, καθώς ο Τσέχος δεν κλήθηκε για διεθνή καθήκοντα αυτόν τον μήνα.

Η Liverpool πιθανότατα θα περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στον δικέφαλο του Alisson πριν δοθεί οποιαδήποτε ετυμηγορία για τον τραυματισμό, αλλά σχεδόν σίγουρα θα αποσυρθεί από την αποστολή της Βραζιλίας, με σοβαρή πιθανότητα να χάσει αρκετές εβδομάδες.

Απών με Crystal Palace λόγω ασθένειας ο Caoimhin Kelleher

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com