Κυριακή, 18 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήHOMEPAGE HOT POSTS11/1/2008: Υπογράφει στους Reds ο Martin Skrtel

11/1/2008: Υπογράφει στους Reds ο Martin Skrtel

Σαν σήμερα μεταγράφεται στην Liverpool από την Zenit Αγίας Πετρούπολης, ο Σλοβάκος διεθνής πρώην κεντρικός αμυντικός των «Reds», Martin Skrtel.

Ο Rafa Benitez και  το τεχνικό του επιτελείο τον πρόσεξε στις εμφανίσεις του με την ρωσική ομάδα και στην Εθνική της χώρας του και κατέβαλαν το ποσό των 6,5 εκάτ. λιρών, «αρπάζοντας» τον από τις Valencia, Tottenham Hotspur, Everton και Newcastle United, γενόμενος έτσι η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού των «Κόκκινων» έως τότε.

Στα οκτώμιση χρόνια που θα παραμείνει στο Anfield, θα φορέσει την famous Red shirt 320 φορές, σημειώνοντας 18 γκολ, μερικά από τα οποία ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά! Με τους «Reds» θα κατακτήσει το Carling Cup το 2012, υπό τις οδηγίες του Kenny Dalglish, σημειώνοντας μάλιστα το ένα από τα δύο γκολ της Liverpool στον τελικό.

Τον Ιούλιο του 2016 θα μετακινηθεί στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Fenerbahçe SK, με την τουρκική ομάδα να πληρώνει στους «Κόκκινους» το ποσό των 5 εκάτ. λιρών.

Απολαύστε παρακάτω τον Martin Skrtel σε δράση με την famous Red shirt:

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
RELATED ARTICLES

Σχετικά Άρθρα