Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Φρένο» στην Εθνική Ιταλίας για Chiesa από την Liverpool

«Φρένο» στην Εθνική Ιταλίας για Chiesa από την Liverpool

Ο Federico Chiesa έμεινε εκτός της εθνικής Ιταλίας για το διάλειμμα του Σεπτεμβρίου κατόπιν αιτήματος της Liverpool, η οποία έχει ένα σχέδιο για τον νέο τους παίκτη.

Η Liverpool έφερε τον Chiesa στο Merseyside γνωρίζοντας ότι ο 26χρονος δεν είχε παίξει ή προπονηθεί σε επίπεδο πρώτης ομάδας από το Euro, καθώς είχε αποκλειστεί από τη Juventus. Ο Chiesa είναι σταθερά στα σχέδια του προπονητή της Ιταλίας Luciano Spalletti, ο οποίος είχε σκοπό να τον συμπεριλάβει στην ομάδα για τους διεθνείς αγώνες αυτού του μήνα.

Ωστόσο, ο Spalletti αποκάλυψε ότι ένα ειδικό πρόγραμμα για τον νέο παίκτη της Liverpool οδήγησε την ομάδα να απορρίψει τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα.

“Ο Chiesa κι εγώ μιλήσαμε και κάναμε μια δίκαιη αξιολόγηση” είπε ο προπονητής της Ιταλίας στους δημοσιογράφους τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Football Italia1. “Θα τον έφερνα ως επιπλέον παίκτη, χωρίς να συμμετέχει στους αγώνες. Μου είπε ότι είχε μιλήσει με τη νέα του ομάδα και ότι χρειάζεται να κάνει συγκεκριμένη προετοιμασία μαζί τους.”

Η υπόθεση είναι λοιπόν, ότι ο Chiesa θα παραμείνει στο Merseyside για τις επόμενες δύο εβδομάδες για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να δουλέψει με το προσωπικό του Arne Slot. Αυτό συνέβη αφού ο επιθετικός αποκλείστηκε από την ομάδα για τη νίκη με 3-0 επί της Man United την Κυριακή, παρά το γεγονός ότι είχε μετεγγραφεί εγκαίρως, παρακολουθώντας από τις κερκίδες καθώς θεωρήθηκε πολύ ριψοκίνδυνο να συμπεριληφθεί.

“Πρέπει να τον φροντίσουμε στην αρχή γιατί δεν προπονήθηκε με τη Juventus τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά πριν από αυτό προπονούνταν” είπε ο Slot στους δημοσιογράφους πριν από τον αγώνα.

“Δεν έχει παίξει πολλά λεπτά ακόμα, αλλά έχουμε πολύ καλό προπονητικό προσωπικό και θα τον προετοιμάσουμε με τον σωστό τρόπο και, ελπίζουμε, να δούμε την ποιότητά του στο άμεσο μέλλον.”

Η Liverpool θα αγωνιστεί ξανά στις 14 Σεπτεμβρίου, με τη Nottingham Forest να επισκέπτεται το Anfield για την Premier League. Είναι λογικό να υποθέσουμε ότι ο Chiesa θα μπορούσε να συμμετέχει μέχρι τότε.

«Φρένο» στην Εθνική Ιταλίας για Chiesa από την Liverpool

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com