Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φαβορί για την απόκτηση του Kelleher η Celtic σύμφωνα με τα ΜΜΕ

Φαβορί για την απόκτηση του Kelleher η Celtic σύμφωνα με τα ΜΜΕ

Ο Arne Slot αντιμετωπίζει σύμφωνα με ΜΜΕ, ένα πρόβλημα με την πιθανή αποχώρηση του διεθνή Ιρλανδού τερματοφύλακα της Liverpool, Caoimhin Kelleher.

Ωστόσο, ο Slot ήταν εξαιρετικά επιτυχημένος στην Eredivisie και το τεστ γι’ αυτόν θα είναι αν μπορεί να μεταφέρει αυτή την επιτυχία στην Premier League. Προτού εμφανιστεί σε επίσημο παιχνίδι στον πάγκο των Κόκκινων, οι μεταγραφικές αποφάσεις του Ολλανδού θα καθορίσουν την τύχη του.

Αν υπήρχε ένα πράγμα που ξεχώριζε στη θητεία του Klopp στον σύλλογο, αυτό ήταν ότι ο ίδιος και η ομάδα μετεγγραφές του σπάνια έκαναν λάθος με τους στόχους τους. Δεν ήταν όλες επιτυχείς φυσικά, αλλά ο σύλλογος μπορεί να είναι ευχαριστημένος με τις μεταγραφικές του κινήσεις τα τελευταία χρόνια.

Ο Caoimhin Kelleher, ο «εφεδρικός» τερματοφύλακας, δεν φάνηκε διατεθειμένος να περιμένει για να βιώσει την εμπειρία του «Arne-ball». Ο 25χρονος είναι εδώ και καιρό προστατευόμενος του Alisson Becker και έχει σαφώς αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά του – ή, στην περίπτωσή του, τα μακριά του χέρια – και να αναζητήσει νέες εμπειρίες στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την ECHO, η Celtic παραμένει ένα από τα φαβορί για την απόκτηση του τερματοφύλακα, αλλά η Brentford και μια σειρά άλλων συλλόγων φημολογείται ότι ενδιαφέρονται επίσης.

Αν επιτραπεί στον Kelleher να φύγει, η Liverpool θα έχει ένα τεράστιο κενό στον τομέα των τερματοφυλάκων και ο Slot ίσως χρειαστεί να εξετάσει το ενδεχόμενο ενός νέου εφεδρικού τερματοφύλακα.

Φαβορί για την απόκτηση του Kelleher η Celtic σύμφωνα με τα ΜΜΕ

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com