Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα δεδομένα για Zubimendi και η στάση της Sociedad

Τα δεδομένα για Zubimendi και η στάση της Sociedad

Την προσοχή της στην περίπτωση του Martin Zubemendi έχει στρέψει η Liverpool για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την εθνική Ισπανίας να αποτελεί τον νούμερο 1 στόχο τη δεδομένη στιγμή.

Οι Reds θέλουν δεδομένα να ενισχυθούν στη θέση 6, με τον Arne Slot να κρίνει πως οι υπάρχοντες μονάδες δεν μπορούν να καλύψουν επαρκώς τη θέση και με τον Wataru Endo που αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι να μην καλύπτει ορισμένα από τα «θέλω» του.

Ο 25χρονος έχει στο συμβόλαιο του με τη Real Sociedad μια ρήτρα που αγγίζει τα €60 εκατομμύρια και δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτική για τους Reds, οι οποίοι δεν δείχνουν αρνητικοί στο ενδεχόμενο να την πληρώσουν, αν δεν καταφέρουν να συμφωνήσουν να γίνει η μεταγραφή με ένα ελαφρώς μικρότερο ποσό.

Σύμφωνα με πηγές από τη χώρα των Βάσκων και τον Mikel Recalde που μεταξύ άλλων ασχολείται με το ρεπορτάζ της Real Sociedad, ο αμυντικός χαφ έχει ενθουσιαστεί από το ενδιαφέρον της Liverpool και σκέφτεται πολύ σοβαρά την προοπτική να αγωνιστεί στην Premier League, κάτι που αποτελούσε ήδη στόχο του.

Η Sociedad, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι ενήμερη για το φλερτ ανάμεσα σε Reds και Zubimendi, γνωρίζοντας παράλληλα πως έχουν ήδη λάβει χώρα ουκ ολίγες συζητήσεις και συναντήσεις με την πλευρά της ομάδας και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιρικό, Inaki Ibanez το τελευταίο διάστημα, γεγονός που δείχνει πως η περίπτωση δεν βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, αλλά σε προχωρημένο.

Η ομάδα του Imanol Alguacil σαφώς και δεν θα ήθελε να χάσει τον παίκτη το φετινό καλοκαίρι, ούτε σκοπεύει να θέσει κάποια συγκεκριμένη τιμή πώλησης, ωστόσο αν εκείνος αποφασίσει οριστικά πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Merseyside, δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο, όπως αναφέρουν Ισπανικά μέσα και επιβεβαιώνουν από το Νησί.

Είναι πάντως μια υπόθεση που απασχολεί πολύ σοβαρά τη Liverpool και την οποία έχουν αναλάβει οι Michael Edwards και Richard Hughes, με πρόθεση να καλύψουν αρχικά τις οικονομικές απαιτήσεις της Sociedad και παράλληλα να προσφέρουν μεγάλο συμβόλαιο στον διεθνή άσο, ώστε να τον φέρουν στο Anfield.

Ο Martin Zubimendi σε πρώτο πλάνο για τους Reds.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com