Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαφής οδηγία του Slot στους παίκτες πριν αρχίσουν τα φιλικά στο AXA

Σαφής οδηγία του Slot στους παίκτες πριν αρχίσουν τα φιλικά στο AXA

Η Liverpool έδωσε μια σύντομη εικόνα για τις τακτικές οδηγίες του Arne Slot κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης πριν από τη σεζόν με 11 αγώνες σε εξέλιξη στην AXA.

Μετά τις αρχικές δοκιμές φυσικής κατάστασης και ασκήσεις, η Liverpool αρχίζει να εντείνει τις προετοιμασίες της για τη νέα σεζόν στο AXA Training Ground. Αυτό αναμένεται να περιλαμβάνει φιλικά κεκλεισμένων των θυρών, πριν οι Reds πετάξουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για την περιοδεία τους πριν από τη σεζόν, με το πρώτο από αυτά τα εσωτερικά φιλικά να αναμένεται ήδη την Παρασκευή.

Μαζί με αυτό, ο Slot έχει αρχίσει να βάζει την ομάδα του στη λογική των 11 εναντίον 11 μεταξύ τους. Την Τρίτη, μια ομάδα 20 παικτών εκτός γηπέδου χωρίστηκε στα δύο, με τους Fabian Mrozek και Marcelo Pitaluga να λειτουργούν ανάμεσα στα δοκάρια.

Ο Μohamend Salah, ο Wataru Endo, ο Conor Bradley, ο Quansah, ο Ben Doak, ο Τyler Morton, ο Luke Chambers και ο Lewis Koumas ήταν μεταξύ εκείνων της μίας ομάδας. Ο Curtis Jones, ο Harvey Elliott, ο Fabio Carvalho, ο Κώστας Τσιμίκας, ο Sepp Vam den berg, ο Νat Phillips και ο Stefan Bajcetics ήταν σε άλλο ένα.

Πριν ξεκινήσουν, ο Slot είχε μια απλή οδηγία: «Πρέπει να κάνουμε το μαρκάρισμα, με τον τρόπο που θέλουμε να πιέσουμε».

Η αναζήτηση της Liverpool για έναν διάδοχο του Jürgen Klopp επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη παρόμοιας στυλιστικής εφαρμογής στον τρόπο παιχνιδιού και είναι σαφές ότι ο νέος προπονητής έχει τα ίδια ιδανικά.

Οι Reds θα εξακολουθούν να πιέζουν με ένταση και ως μονάδες αλλά και ως σύνολο, με τον Slot και το επιτελείο του να ψάχνουν τώρα να εφαρμόσουν τις μεθόδους τους στην προπόνηση.

Την Τρίτη συμμετείχαν επίσης οι νεαροί Owen Beck, James McConnell, Trey Nyoni, Luca Stephenson και Harvey Blair και οι Harvey Davies, Kornel Misciur με την ομάδα τερματοφυλάκων.

Ο Dominik Szoboszlai και ο Vitezslav Jaros μπήκαν στους ρυθμούς τους με τεστ τρεξίματος, ενώ ο Andy Robertson ξεκίνησε ελέγχους φυσικής κατάστασης στο γυμναστήριο. Απουσίαζε ωστόσο ο Caoimhin Kelleher, χωρίς να υπάρχει καμία εξήγηση ακόμη, αφού ο τερματοφύλακας φάνηκε να χάνει τις πρόσφατες προπονήσεις.

Ο Boby Clark εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπείες αποκατάστασης μετά από τραυματισμό, ενώ ο Kaide Gordon δεν προπονήθηκε με την ομάδα στα υπαίθρια γήπεδα την Τρίτη και ο Jeyden Danns δεν εμφανίστηκε καθόλου. Άλλοι δύο που έμειναν εκτός αποστολής είναι ο Rhys Williams και ο Billy Koumetio, με τον τελευταίο να βρίσκεται τώρα σε συζητήσεις για μετακίνηση σε άλλη ομάδα.

Σαφής οδηγία του Slot στους παίκτες πριν αρχίσουν τα φιλικά στο AXA

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com