Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πως ο Arne Slot θα σχεδιάσει την προετοιμασία των Κόκκινων (Μέρος 4ο)

Πως ο Arne Slot θα σχεδιάσει την προετοιμασία των Κόκκινων (Μέρος 4ο)

Στην AZ, κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί, ο Slot είχε δώσει έμφαση σε τρία (3) θέματα- κλειδιά.

_ Η σημασία του pressing και του counter pressing, ώστε να ανθαρρύνεται η γρήγορη κατοχή και πάλι της μπάλας.

_ Το παιχνίδι θέσεων, ώστε ο κάθε παίκτη να γνωρίζει τον ρόλο του σε διαφορετικές φάσεις του αγώνα.

_ Ο τρόπος ανάπτυξης με την εστίαση να γίνεται κυρίως στο χτίσιμο των επιθέσεων από πίσω, τη διατήρηση της κατοχής και η ομαλή μετάβαση κατά τη διάρκεια των φάσεων των αγώνων.

«Στη διάρκεια της προετοιμασίας αυτό που έχει σημασία είναι να αποκτήσουν οι παίκτες την επιθυμητή φυσική κατάσταση και εμείς να τους μεταβιβάσουμε την ιδέα μας και το μοντέλο μας για το παιχνίδι» είπε ο Slot.

«Θα έχουμε αρκετό χρόνο προπόνησης για κάποιους από αυτούς. Και όλα εξαρτώνται από το πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν αυτοί οι παίκτες αλλά και πόσο χρόνο θα έχουν στη διάθεση τους για να συνεργαστούν με τους υπόλοιπους.

Το στυλ παιχνιδιού δεν θα είναι εντελώς διαφορετικό (από του Klopp). Οπότε θα προσπαθήσουμε να εμφυτεύσουμε στους παίκτες που θα κάνουν το ξεκίνημα την ιδέα μας για το ποδόσφαιρο, όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Όταν έρθουν και οι υπόλοιποι αργότερα ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που θα ξεκινήσουν από την αρχή ως ‘προπονητές’ για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι τι να περιμένουν» συνέχισε.

Η επικοινωνία είναι από τα δυνατά χαρακτηριστικά του Slot. Μιλά πολύ καλά Αγγλικά και τον περιγράφουν ως πανέξυπνο και θετικό χαρακτήρα.

Μεταχειρίζεται όλους τους παίκτες του ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, είτε είναι οι πλέον έμπειροι είτε προέρχονται από την Ακαδημία και προπονούνται για λίγες μέρες με την πρώτη ομάδα. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για την πλειοψηφία του αρχικού γκρουπ παικτών, το οποίο θα αποτελείται από παίκτες όπως οι Tyler Morton, Jarell Quansah, Conor Bradley, James McConnell και Bobby Clark.

Έχει μιλήσει ήδη σε κάποιους παίκτες προς το τέλος της προηγούμενης σαιζόν, όπως και στον αρχηγό της ομάδας Virgil van Dijk αλλά προτιμά να κάνει τις γνωριμίες του προσωπικά, δια ζώσης και όχι μέσα από μηνύματα ή video chat. Υπήρξε λοιπόν μια μικρού μεγέθους επικοινωνία με την ομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Μετά από έναν ήσυχο μήνα, ξεκινά επιτέλους η δράση και ο Slot δεν θα θέλει να χάσει καθόλου χρόνο.

Πως ο Arne Slot θα σχεδιάσει την προετοιμασία των Κόκκινων

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com