Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη επίσκεψη του Slot στο Anfield, ήταν το 2017!

Πρώτη επίσκεψη του Slot στο Anfield, ήταν το 2017!

Ο Arne Slot αποκάλυψε ότι η πρώτη του επίσκεψη στο Anfield ήταν ως θεατής το 2017, κάνοντας το μαζί με τον τότε αθλητικό διευθυντή της Liverpool Michael Edwards.

Ο εν λόγω αγώνας ήταν ένας νικηφόρος με 2-0 κόντρα στην Tottenham, που είδε τον Sadio Mane να σκοράρει δύο φορές για να κερδίσει τον αγώνα για την ομάδα του Jürgen Klopp.

Ο Slot ήταν τότε ο μάνατζερ της ολλανδικής ομάδας SC Cambuur, η πρώτη του δουλειά στην προπονητική και είχε προσκληθεί από τον συμπατριώτη του Pepijn Lijnders, τότε βοηθό μάνατζερ των Reds. Είναι ενδιαφέρον ωστόσο, ότι κάθισε δίπλα στον Edwards, ο οποίος είναι τώρα ο διευθύνων σύμβουλος του ποδοσφαίρου της FSG.

Ο Edwards ήταν τότε αθλητικός διευθυντής της Liverpool αλλά ο Slot δεν μπορούσε να φανταστεί ότι επτά χρόνια αργότερα θα επέστρεφε στο Anfield, αφού ανακοινώθηκε ως προπονητής του συλλόγου.

«Ήμασταν σαν δύο οπαδοί που πήγαιναν στο παιχνίδι», είπε ο Slot στους δημοσιογράφους μετά την πρώτη του συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, έχοντας αποκαλύψει νωρίτερα ότι είχε πάει δύο φορές στο Anfield μέχρι τώρα, μία ως οπαδός και μία όταν ο σύλλογος τον ανακοίνωσε στα τέλη Μαΐου.

Εξηγώντας την επίσκεψη του 2017, ο Slot είπε για τη συνάντησή του με τον Edwards: «Μιλήσαμε λίγο και είχα μια ματιά και αίσθηση για τον σύλλογο, αλλά όχι με τέτοιο τρόπο ώστε να υποθέσω ότι επτά χρόνια αργότερα θα ήμουν σε αυτή τη θέση.

Ήταν πριν κερδίσει η Liverpool το πρωτάθλημα και το Champions League. Ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι, στον κόσμο άρεσε αυτό που έκανε ο Jurgen εδώ. Άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού και τις φορές που κέρδισε η ομάδα. Όλοι ήταν θετικοί, ακόμα και τότε χωρίς η ομάδα σε εκείνη τη φάση να έχει κερδίσει τρόπαια».

«Εκείνη τη στιγμή ήμουν στην Cambuur Leeuwarden και δεν παίξαμε στο υψηλότερο επίπεδο στην Ολλανδία, οπότε υπήρχε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο πού ήμουν τότε και τώρα», πρόσθεσε. «Φυσικά, το πρωτάθλημα εδώ και οι εγκαταστάσεις ήταν μεγαλύτερες και υπήρχε πολύς κόσμος, αλλά στη Feyenoord ήμουν σε έναν σύλλογο που ήταν στο Champions League και ξεπερνούσε κάποιες ομάδες στην διοργάνωση οπότε, φυσικά, υπάρχει μια διαφορά, αλλά όχι τόσο όσο πριν από έξι ή επτά χρόνια όταν ήμουν στο Cambuur».

Ο Slot παρουσιάσθηκε επίσημα ως ο νέος προπονητής της Liverpool στο Εκπαιδευτικό Κέντρο AXA, ο πρώτος προπονητής της Liverpool που δεν παρουσιάσθηκε στα μέσα ενημέρωσης στο Anfield στη σύγχρονη εποχή.

Η παρουσίαση του Slot μαζί με τον νέο αθλητικό διευθυντή Richard Hughes, υπογραμμίζει τη νέα προσέγγιση και στρατηγική των Reds, με επικεφαλής τον Edwards. Στη συνέντευξη Τύπου του, ο Slot αποκάλυψε ότι ο Hughes είχε ταξιδέψει στην Ολλανδία για συνομιλίες πριν από το ραντεβού του, παρά το γεγονός ότι ο Hughes δεν ξεκίνησε επίσημα στην Liverpool πριν την 1η Ιουνίου.

Πρώτη επίσκεψη του Slot στο Anfield, ήταν το 2017!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com